petak, 23. svibnja 2014.

Normaderm Night Detox


Normaderm je ešto što koristim jako dugo, i to u svim oblicima. Naravno, imam dana kad Normaderm koristim i preko dana i preko, a nekad mi nije potrebna mjesecima. Bilo kako bilo, u zadnje vrijeme mi Normadem treba, i te kako. Stalno neki prištići, stalno nešto po licu, nikako mir.

Problem je što mi je koža dehidrirana i onda u želji da joj udovoljim, stavim na lice kremu koja je sve, samo ne za moju kožu i eto prišteva na čelu. Inače, od čišćenja lica u salonima sam odustala jer me izmaskriraju i za dva dana imam jednako ružnih crnih točkica na licu.

Već nekih mjesec dana koristim Night Detox. Mogu reći da mi se je svidjela. Sviđa mi se što se koristi noću i jako je djelotvorna, bolja čak i od one prijašnje noćne. Pore suzi savršeno već za jednu noć, djeluje na crvenilo lica, smanjuje upale i lice je dosta baršunasto i nemasno.Sviđa mi se uski vrh jer je odličan za onda kada ne želim staviti kremu na cijelo lice, nego samo na prištić ili dio lica. Ovu kremu sam koristila nakon tiskanja po licu i uvijek je to dobro smirila - i crvenilo i nikada mi se nije nešto upalilo od tiskanja.


Možda sam luda, ali krema mi ponekad se čini zelena. Nekad mislim da je bijela, a nekad zelena, nije mi jasno.

Uglavnom dobre strane ove krema:
- smiruje crvenilo
- smanjuje pore
- smanjuje mitesere
- smanjuje prištiće

Tip: kad imam neki bitan događaj ujutro, uvečer uvijek nanesem Night Detox jer mi lice ujutro izgleda kao da nosim primer koji sužava pore.

*PR uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar