Preskoči na glavni sadržaj

Kako sam upropastila kosu


Osim bojanjem, pramenovima, feniranjem, peglanjem i uvijanjem na figaro, još jedna odlična stvar za uništiti kosu su:

GUMICE ZA KOSU!


Kako imam dugačku kosu, volim ju zavezati u rep. Cijelu je pokupim, ne smeta mi, nije mi vruće, inače volim niski rep, od visokog ne boli glava. Uvijek mi je frizerka govorila kako sam jako očupala kosu na donjem dijelu, ono iznad vrata, i nikad me nije bilo briga jer se taj dio kose ne vidi. Bravo za mene!

Ali, sada sam očupala sav gornji dio kose i to se vidi, i te kako. Sa svim ovakvih čvrstim i grubim gumicama sam strgala vlasi kose i sada imam hrpu kosa koja je upola kraća od ostale - jedan dio kose do pola leđa, drugi do ispod uha!


Nije baš da sporo učim, ali evo, više ne koristim gumice. Kupila sam kopču, čini se manje radikalna. Svaki dan nanosim ulje urgana (nešto novo o čemu još nisam pisala) i nadam se da ću kroz godinu dana imati normalnu kosu, a ne kao sada.


Primjedbe

  1. Istina za gumice,užas naprave od kose. ja je ne volim imati raspuštenu pa su mi gumice uvijek bile ekstra čvrste za rep. Sada imam jako kratku kosu,super mi je,a i nek se malo oporavi i raste. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Mrzim gumice i koristim ih samo kad moram. Kopče obožavam i kad sam doma uvijek je jedna na glavi:D
    p.s. takve smo mi žene dok se ne vidi, lako ćemo.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare