Na Instagram sam stavila sliku nekih finih krumpira koje sam danas radila, pa evo recepta.
Original je na ovom linku, ali ja sam to malo ipak po svoje okrenula. Recimo da mi je ovo bila inspiracija.
Krenimo: Uzela sam krumpire normalne veličine, ogulila ih i krenula sa zarezivanjem. Reže se tanko, od vrha pa skoro do dna, ali da se ipak sve drži u jednom krumpiru. Jednog sam, naravno, prerezala jer sam se zanijela sa rezanjem.
Krumpire sam za sada samo začinila solju i Vegetom, stavila na masni papir i pekla nekih 45 minuta na 220 stupnjeva.
Ovako to izgleda nakon 45 minuta na 220 stupnjeva. U međuvremenu sam štapnim mikserom izmješala malo parmezana, Goude (za širinu prsta), začine (bosiljak, origano, ružmarin, mažuran) sa malo tople vode i žlicom nanijela na sve krumpire. Nakon toga sam sve vatila u pećnicu da se zapeče i ovako to izgleda nakon što je jelo gotovo.
Dobar tek! Javite ako probate, uz mali tip: jako dobro posolite.
Prefinooo :D
OdgovoriIzbrišiProbaj sutra, fino je jako.
Izbriši