Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Professionnel Absolut Lipidium




Prioritet broj jedan žena na svijetu obnavljanje je oštećene kose (izvor: prvih 10 studija L’Oréal laboratorija, 2011, 6 zemalja). Zdrava kosa san je svake žene: ona želi mekanu, podatnu, sjajnu i snažnu kosu.
L’Oréal istraživački stručnjaci razbili su kod kose i saznali da je tijekom vremena svaki dio kose sklon oštećenjima. Kutikule vlasi se odvajaju i kutikula ne može štititi unutrašnjost vlakna. Vlakno se suši i gubi svoje bitne komponente. Zbog toga dolazi do oštećenja međustaničnog „cementa“ kose. Keratinske veze postaju krhke, oslabljene, a vlakno porozno te korteks – sama srž vlakna – postaje izloženo, osobito na vrhovima. U tom trenutku kosa postaje krhka, beživotna i gubi otpornost.
Inspiriran profesionalnim tretmanima kose u Brazilu, L’Oréal Professionnel stvorio je novu revolucionarnu uslugu: Absolut Repair Lipidium protokol.

ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM PROTOKOL U SALONU

Razvijen od L’Oréal Professionnel stručnjaka u Brazilu, i testiran na izrazito oštećenoj kosi, ovaj salonski protokol prava je revolucija u 4 koraka. Jedinstvena kombinacija proizvoda koja obnavlja i najoštećeniju kosu. Dostupan je u tri verzije: 40minutna usluga te dvije od brze usluge od 10 minuta za obnavljanje oštećene kose.

Frizer nanosi Absolut Repair Lipidium šampon za neposredno obnavljanje, šamponira kosu, ispire je i suši do 80%. Nakon toga frizer na kosu nanosi jednu dozu lipidskog koncentrata za obnavljanje Primer Repair Lipidium. Za temeljitu i jednakomjernu raspodjelu aktivnih sastojaka, frizer koristi Steampod na čitavoj površini kose. Zahvaljujući svom sustavu na paru L’Oréal Professionnel pegla omogućava prodiranje i zaključavanje aktivnih sastojaka u vlaknu kose. Nakon ovog ključnog koraka, frizer vlaži kosu i nanosi Absolut Repair Lipidium masku za neposredno obnavljanje. Nakon 5 minuta ispire kosu i nanosi dvofazni serum Sealing Repair Lipidium na vrhove kose kako bi ih popunio i zagladio njihovu površinu. Završava s prelaskom Steampoda po kosi za savršeno zaglađenu kosu.

ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM – KOMPLETNA LINIJA PROIZVODA

Absolut Repair Lipidium prva je linija proizvoda za njegu i obnavljanje izrazito oštećene kose, obogaćena sLipidium kompleksom za duboko obnavljanje vlakna kose i kosu svilenkastu i zaglađenu na dodir. Linija se sastoji od osam proizvoda koji kosi pružaju neposredno vidljiv rezultat: mekoću i pokret dužina, fleksibilnost vrhova bez otežavanja kose.

INOVACIJA – LIPIDIUM KOMPLEKS

Poput kože i kosa se sastoji od lipidskih slojeva čija je osnovna funkcija trajna zaštita. Ali kosa često gubi lipide te postaje suha i osjetljiva na vanjske agresija. Potrebni su joj lipidi kako bi stvorila zaštitnu barijeru i osigurala integritet unutarnjih zona kose.
Ekskluzivno u L’Oréal Professionnelu, Lipidium kompleks zamišljen je tako da cilja svaku zonu vlakna kose i obnavlja vlakno i površinu. Ovaj kompleks sadrži phytokeratin i ceramide koji kompenziraju nedostatak međustaničnog „cementa“. Mliječna kiselina stvara koheziju stanica u srcu vlakna i obnavlja korteks.
Unutar linije Absolut Repair Lipidum možete naći sljedeće proizvode.

ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM ŠAMPON

Šampon za obnavljanje jako oštećene kose. Tehnološka inovacija: napredna hranjiva
formula obogaćena Lipidium kompleksom. Kosa je vidno otpornija, mekša, sjajnija i obnovljena.
Preporučena maloprodajna cijena: 94,00kn

ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM MASKA

Maska za obnavljanje jako oštećene kose. Tehnološka inovacija:
napredna hranjiva formula obogaćena Lipidium kompleksom. Kosa je vidno otpornija,mekša, sjajnija i obnovljena.
Preporučena maloprodajna cijena: 152,00kn

ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM NJEGA

Njega za obnavljanje jako oštećene kose. Tehnološka inovacija: napredna hranjiva formula obogaćena Lipidium kompleksom. Kosa je vidno otpornija, mekša, sjajnija i obnovljena.
Preporučena maloprodajna cijena: 129,00kn

ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM TERMO KREMA

Zaštitna krema za obnavljanje jako oštećene kose. Tehnološka inovacija: napredna hranjiva formula obogaćena Lipidium kompleksom. Kosa je vidno otpornija, mekša, sjajnija i obnovljena.
Preporučena maloprodajna cijena: 136,00kn

ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM SERUM

Dvostruki serum za pomoć kod ispucanih vrhova jako oštećene kose.
Napredna formula obogaćena Lipidum kompleksom sadrži ceramide za obnovu.
Rezultat: broj ispucanih vrhova značajno je smanjen, a vrhovi obnovljeni. Nanesite na vlažnu ili suhu kosu.
Preporučena maloprodajna cijena: 136,00kn

ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM POWERDOSE

Tretman od jedne doze za trenutno obnavljanje jako oštećene kose. S ispiranjem.
Dostupno za uslugu samo u frizerskom salonu.

PRIMER REPAIR LIPIDIUM - LIPIDSKI KONCENTRAT

Prvi profesionalni proizvod za njegu kose koji garantira revolucionarno obnavljanje. Pojačava ga toplina tijekom salonskog protokola, ali može se koristiti i kao proizvod kod kuće, učinkovit je od prve aplikacije. Kosa je obnovljena – neposredno transformirana. Doza obogaćena koncentriranim lipida nanosi se na vlažnu kosu između Absolut Repair Lipidium šampona za neposredno obnavljanje i Absolut Repair Lipidium maske ili njege za neposredno obnavljanje, ovisno o stanju kose. Ova formula djeluje na svim slojevima kose i obnavlja kosu od korijena do vrhova. S ovako optimalno pripremljenim vlaknima, rezultat i blagodati dodatno se pojačavaju nanošenjem tretmana za neposredno obnavljanje.
Preporučena maloprodajna cijena: 160,00kn

SEALING REPAIR LIPIDIUM – DVOFAZNI SPREJ ZA ISPUCALE VRHOVE

Novi „pametni“ serum koji kombinira aktivne sastojke te pruža ponovno rođenje, kosu kao da je tek izrasla. Serum se sastoji od dva snažna koncentrata za obnavljanje koji se nalaze u odvojenim dijelovima. Obnavljajući lipidi i ceramidi za površinu ne miješaju se do trenutka aplikacije kada se njihova učinkovitost kombinira kako bi se pojačalo obnavljanje. Nanosi se na vlažnu kosu prije stiliziranja ili svakodnevno na suhu kosu, izravno na oštećene vrhove. Savršeno obnovljenima, vrhovima je pružena nova mekoća.
Preporučena maloprodajna cijena: 136,00kn
_________________________________________________________________________________
O L’OREAL PROFESSIONNEL-U
L’Oréal Professionnel je profesionalni brand N°1 diljem svijeta s aktivnostima koje se organiziraju oko četiri glavnih područja ekspertize: boja, njega kose, teksturizacija i styling kose. Stvoren od i za frizere L’Oréal Professionnel postao je premium brand ekskluzivan u salonima koji ne samo da nudi najnaprednije proizvode nego i usluge rađene po mjeri koje frizerima omogućavaju postizanje modernih i trendi lookova. L’Oréal Professionnel službeni je partner Pariških tjedana mode, a koristi se u backstage-u tjedana mode u New Yorku, Londonu i Milanu. L’Oréal Professionnel frizeri jedini su stručnjaci koji su u stanju neposredno i trajno transformirati kosu te otkriti ljepotu u svakoj ženi. Ambicija branda je potvrditi svjetsko vodstvo kao trendsettera te valorizirati know-how frizera pomoću naprednih inovacija.

PR objava

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare