Preskoči na glavni sadržaj

VICHY CAPITAL SOLEIL NEVIDLJIVI HIDRATANTNI SPREJ



Ove godine Vichy predstavlja revolucionarni proizvod za zaštitu osjetljive kože od sunca: novi nevidljivi hidratantni sprej SPF 30 i SPF 50 koji štiti diskretno, ali učinkovito te pruža osjetljivoj koži tijela dugotrajnu hidrataciju. Hidratantna i lagana tekstura koži daje istinski osjećaj ugode i svježine, upija se u trenu, vodootporna je te se nanosi lako i brzo. Recite NE isušivanju i DA osjećaju ugode, svježine te blistavoj i ujednačenoj preplanulosti uz novi Vichy nevidljivi hidratantni sprej!

Istraživanja pokazuju da sunčeve zrake zbog povećanog prolaska kroz atmosferu Zemlje imaju sve jači učinak na kožu. Pogotovo kada govorimo o dugim UVA zrakama možemo uočiti niz štetnih učinaka: prodiru dublje u kožu, djeluju na gotovo 1000 od 28 000 gena koliko ih broje stanice kože te ih se smatra prvim neprijateljima lijepog izgleda. Kratkoročno djeluju na oksidaciju melanina na površini kože što dovodi do tamnog i sivkastog izgleda. Srednjoročno narušavaju staničnu diferencijaciju, a posljedica toga je hrapava i nepravilna površina kože. Dugoročno su dermis i epidermis izloženi fotostarenju, a posljedica toga su tamne mrlje, bore i gubitak čvrstoće. U uvjerenju da proizvod za zaštitu od sunca nije isključivo primjerena fotozaštita već i njega koja djeluje u suradnji s kožom, Vichy je iskoristio svoje znanje i ekspertizu i razvio učinkovite teksture koje štite, njeguju te dugoročno čine kožu idealnom. Visoka zaštita kože od sunca dugo je bila rezultat kompromisa kad je osjetljiva koža u pitanju.


Tako je svježina pri nanošenju bez ostavljanja tragova kod nevidljivih „maglica“ do sada bila nedostižna: previše su isušivale kožu i sadržavale miris koji je u sebi imao alkohol. Kako bi se izbjegao osjećaj neugode ili ispucanost kože, Vichy je postavio izazov nevidljive, jednostavne i svježe zaštite nježnoga mirisa primjerene osjetljivoj koži tijela.

NOVI NEVIDLJIVI HIDRATANTNI SPREJ dostupan sa SPF 30 i SPF 50 zaštitom pruža osvježavajuću i učinkovitu zaštitu od UVA i UVB zraka. Prvi Vichy hidratantni i nevidljivi sprej za osjetljivu kožu primjeren je za žene i muškarce te omogućuje osjećaj suhe kože nakon nanošenja. Kombinacija glicerina, emolijensa i termalne vode Vichy pruža optimalnu hidrataciju tijekom cijelog dana (proizvod ne sadrži etilni alkohol koji dodatno isušuje kožu). Hidratantna i lagana tekstura koži daje istinski osjećaj ugode i svježine. Tekstura spreja upija se u trenu i vodootporna je te se nanosi lako i brzo. Hipoalergena formula bez parabena ispitana je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom i obogaćena je termalnom vodom Vichy koja umiruje, jača i obnavlja kožu.

VICHY STRUČNJACI SAVJETUJU: PRAVILO „DEVETKE“


Vichy stručnjaci razvili su jednostavno pravilo nanošenja proizvoda za zaštitu od sunca: Površinu tijela dijelimo na 11 dijelova od kojih svaki predstavlja približno 9% tjelesne površine: lice i vrat, lijeva ruka, desna ruka, gornji dio leđa, donji dio leđa, gornji dio trupa, donji dio trupa, lijevi gornji dio noge i bedro, desni gornji dio noge i bedro, lijevi donji dio noge i stopalo te desni donji dio noge i stopalo. Na svih 11 dijelova tijela potrebno je nanijeti otprilike 2mg proizvoda na cm2 kože: na kažiprst ruke dva puta istisnemo količinu zaštitnog proizvoda koji odgovara njegovoj dužini.

PR objava

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu