Preskoči na glavni sadržaj

Ados lak za nokte


Ukratko: nijansa broj 712, divlja vruće pink - crvena, jedan sloj stoji na noktima 5 dana, Kozmo 19 kn.

Ovaj lak me iznenadio kvalitetom. Cijena mu je samo 19 kn, a bolji je od puno skupljih lakova. Nijansa je nešto što želim već jako dugo. Onako luđačka pink koja ima u sebi malo crvenog. Prava ljetna nijansa!

Vidjela sam da ovih lakova ima u jako puno nijansi i mislim da se definitivno selim na ove lakove jer mi je ovaj savršen. Gustoća laka odlična, nanosi se super, četkica je odlična, nema prugica .... Suši se baš taman, može se dobro nanijeti na nokte, a za nekih 5 minuta već mogu kopati po svemu i svačemu. Lak je izdržljiv, ne ostavlja tragove kad zapnem noktom na bijeli papir. Ništa mi se nije izgulio na vrhovima. Nije mi potreban top coat jer se lak svaki dan sjaji jednako jako.

Ja više ne znam što reći i kako nahvaliti. Kupit ću ih sljedeći put u Kozmu u jako puno nijansi jer su ovi lakovi moje najveće otkriće u lakovima ikad.




Primjedbe

  1. Gledam ih već dugo, stvarno se čini da su super, a ima baš puno nijansi

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam jedan Ados lak i oduševljena sam poput tebe.

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam isti takav samo plavi i odusevljena sam! Moram ih jos nabaviti, a najbolja stvar je sto se tako lako nanosi, definitivno moj najdrazi lak! ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam isti takav samo plavi i odusevljena sam! Moram ih jos nabaviti, a najbolja stvar je sto se tako lako nanosi, definitivno moj najdrazi lak! ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Imam isti takav samo plavi i odusevljena sam! Moram ih jos nabaviti, a najbolja stvar je sto se tako lako nanosi. Definitivno moj najdrazi lak! ;)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu