subota, 9. kolovoza 2014.

Clean&Clear gel za prištiće


Evo scenarija: odem na put, a nisam htjela nositi puno stvari pa sam iz prtljage izbacila gel za prištiće (moj standardni Gatineau) jer je eto valjda on zauzimao najviše prostora! Drugo jutro, probudim se i pogledam u ogledalo, a ono nekoliko kvrga prišteva jedna do druge me tako ljupko gledaju i sramežljivo se crvene. Kvragu!

I što sad? Otišla sam u obližnju Bipu u nadi da ću naći bar onaj Garnier gel, ali nije bilo njega i uzmem ovaj. Gore od onog što imam na licu ne može. I tako sam doslovno čim sam izašla iz Bipe, počela sam ovo stavljati na prišteve! :-)Aplikator je pogodan, znači može se dobro nanijeti dok se hoda i gleda u ekran od mobitela. Zbilja je praktično, zar ne? Ovaj izvučeni špic je uvijek dobrodošao. Gel je proziran, meni pomalo i smrdi, za koju minutu se zgusne i tako stoji na prištu i ubija ga. Na kutiji je pisalo da smanjuje crvenilo u 4 sata. To mogu potvrditi, zbilja dobro smanji crvenilo, samo je bitno da prišt ni slučajno ne dirate ili ne dao bog da ga probate istinuti. Onda ništa baš ne pomaže. Svi znamo koji se prištevi i kada mogu tiskati. Ako je samo kvrga i k tome crvena, to ne tiskamo, to tretiramo sa ovakvim gelovima. 


Gel se može koristiti na čistom licu i preko šminke. Preko šminke mi nije bilo potrebno, a na golom licu mi je to uvijek nekako normalnije. Popodne mi je lice izgledalo već normalnije i sve se je moglo dobro zakamuflirati. Kvrge nisu bile tako očite, a ono što je ogromni plus kod ovog gela je to što ne sprži kožu gdje je bio prišt. S puno gelova mi se dogodilo da koža bude spaljena nakon njih, ali ovaj gel je očito jako efikasan i ipak blag prema koži. Kako se to sve našlo u jednoj tubi ne znam, ali znam da ću definitivno ostati pri njemu. 

Nakon tog nemilog događaja sa prištevima na putu, dogodilo mi se još nekoliko manjih i svaki put je gel dobro spasio stvar.

Bipa, 15 ml gela, a cijenu nisam gledala, ne vjerujem da je puno.

Nema komentara:

Objavi komentar