četvrtak, 7. kolovoza 2014.

Krema od smilja

Kad ste na moru, šetate se, obavezno obiđite štandove! Ja to do sada nisam radila, nego je prijateljica jedna od tih - svaki štand pogleda, sve na njemu prekrene ....

I dok je ona manijakalno tražila sve i svašta ja sam vidjela kremu od smilja!!!! Nije dugo trebalo i krema je kupljena. Sastojci - maslinovo ulje, ulje badema i smilje. Da li trebam još što reći na to? Tekstura - gusta, čvrsta, a lako se razmazuje na licu, ostavlja lagani masni trag po svemu navedenom, ali nije mi uzrokovala prištiće. Ono što sam primjetila je da odlično vraća život koži - bori se protiv dehidracije površine kože, opušta kožu, hrani i odlična je na koži koja ima rane.


Kremu sam koristila isključivo uvečer zbog masnog sjaja. Pod puder to ne bi igralo, mislim da ne bih mogla nanijeti puder na ostatke kreme. Za nekog sa ekstra suhom kožom ne znam kako bi išlo. Moja koža je uvijek na čelu suha i zategnuta, ali od ove kreme mi je sa čelom puno lakše. Ja bih ovo nazvala krema za prve bore jer mi je čelo bilo baš super. Isto tako oko usana se sve poravnalo. Izgleda da ova krema baš hrani kožu i na površini i malo ispod nje.


Proizvođač i njegova priča mi je totalno nepoznato - ako netko zna, neka javi što jer to, gdje i kako ...


50 ml guste kreme, za 95 kn je po meni ok s obzirom na to da je krema zbilja fantastična.
Probati tko?

1 komentar: