nedjelja, 3. kolovoza 2014.

La Roche - Posay Anthelios SPF 50+


Ovaj sprej sam koristila prvih 5 dana ljetovanja jer sam izrazito svijetle puti. Da ponovimo gradivo, tokom zime mi je jako teško naći tako svijetli puder poput mene, nijanse 10 su mi malo pretamne. Uglavnom, ove godine nisam išla u solarij, nisam se sunčala doma, ništa, sasvim bijela sam otišla na more. Da napomenem, nije bilo razlike u nijansi moje kože, cijela sam bila jednako svijetla, tj. nije se vidjelo gdje sam prošle godine bila osunčana, a gdje ne.

Sprej sam koristila tokom dva vikenda i prvih 5 dana sunčanja. Recimo da je malo nespretan onaj čep koji tiskam da izađe sprej, malo je prečvrst, ali si onda pomislim da je ovo ipak za djecu, pa je valjda ok da djeca ne mogu sama petljati po tome. Zato sam uvijek imala da me netko uslužuje s mazanjem po leđima. :-)

Sprej sam koristila svakih sat i pol. Sadržaj je tekuć, bijel i jako se dobro razmazuje. Nisam bila sva bijela od njega, ne volim to vidjeti. Mislim da nema svrhe nanijeti litru kreme za sunčanje da se vidi jer debljina nanošenja ne garantira jaku zaštitu, nego samo visok SPF. Ja zato volim nanijeti normalan sloj ovog spreja, ipak je to SPF 50+, svakih sat i pol. Mislim da je to neki razuman rok, sat vremena plivam, pa se nekih 15 minuta ne dam van iz plićaka i još koja minuta dok se osušim i ponavljam nanošenje spreja.

Mislim da su rezultati više nego očiti - koža mi je bila sigurna na suncu, nisam izgorjela, nisam pocrvenila, nisam uočila bilo koju lošu pojavu na koži povezanu sa sunčanje i boravkom na suncu satima. Bitno za dodati je da je nekoliko dana puhao onaj podli vjetar - znate dok ležite na suncu, pa osjetite kako lagano hladi, e na tome se jako dobro može izgorjeti, ali meni nije koža ni malo pocrvenila. Da se nisam mazala, bila bih crvena, žarko crvena.

Zadovoljna sam zaštitom koju ovaj sprej pruža i definitivno ostajem pri ovom spreju. Nadam se da će mi biti potreban već za nekih 2 tjedna, pa onda krajem kolovoza za sigurno uživanje na suncu.

* PR uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar