subota, 23. kolovoza 2014.

Nivea peel off maska


S ovim maskama u vrećicama imam love-hate odnos. Volim ono što je unutra, ali ne volim ambalažu. Ne sviđa mi se kako moram cijediti masku iz vrećice pa se sva zamažem i najmanje dospije na moje lice, a najviše bacim.

Peel off maske ne koristim često jer s njima treba paziti kako se suši, ravnomjerno ju nanesti i sl, znate već. Više volim one koje stoje na licu dok se ne upiju sasvim, s njima nema posla, a sa peel off se naradim.

Prvo ide nanošenje, sve treba nanesti dosta precizno. Onda ide sušenje. E tu sad skačem svakih par minuta do ogledala da vidim gdje se suši, gdje je predebelo ... 

Onda dolazimo do skidanja, tamo gdje sam je stavila manje već je suha i zateže, a tamo gdje sam stavila puno tamo se nije osušila. Ono što je suho je već za skidanje, a ono mokro ostane na licu i sve ostalo pukne dok krenem odljepljivati masku s lica. Bit će da je ovo stvar tehnike, ali meni je ovo prezamorno.Istina je da peel off maska skine sa lica sve što ne treba biti na njemu, ali s tim ima posla. Više mi se sviđa ideja onih pilinga koji se nanesu na lice i stoje 1 minutu bz guljena po licu.

1 komentar:

  1. Bap ču da probam ovu masku, koristila sam nekoliko njihovih maski, sećam se da mi je najviše prijala ona sa medom. Meni su skroz simpatične, jel mogu često da menjam kad mi dođe, bez da mi dugo stoji otvorena ambalaža i da gomilam :)

    OdgovoriIzbriši