Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Idealia Life serum


Moja druga bočica ovog seruma, ali ne i zadnja, da se razumijemo. :-)

Ovo je serum s kojim primjetim kako je odličan tek kad ga ne koristim. Ja imam poprilično dobru kožu lica, ajde imam proširene pore, ali nije to nešta grozno.

Koža mi nekad izgleda umorno i znate već sve, vidi se kad se malo lošije hranim, kad ne spavam puno, kad nisam dobre volje ili koji već razlog može biti.

I onda već neko vrijeme koristim ovaj serum. I tako malo po malo, koža postane super i onda mi pomislim čemu ja koristim ovaj serum? Baš dobijem dojam kao da ja imam prirodno savršenu kožu. I onda postanem lijena i ne koristim ovaj serum. I koža mi opet izgleda sivo i umorno ponekad. Pa ja opet počnem sa serumom i koža izgleda odlično. Pa ga opet prestanem koristiti kad ja eto, sama od sebe, imam tako sjajnu, zdravu i baš dobru kožu.

E to je moje mjerilo za super proizvod! Moje mjerilo je da je krema ili serum odličan kad mi lice izgleda tako super, pa steknem dojam da ništa ne radi jer mi je lice odlično i takvo ostane. Shvaćate?

Ovaj serum to radi. I svaki put kad ga ne bih koristila nekoliko dana, brže bih mu se vratila jer je super, jednom riječju.

Dobro se upija u kožu, ne ostavlja masnu trag, ali ostavlja roza odsjaj na koži. Lice izgleda baš osvježeno. Ono što bih ja voljela je da Vichy napravi zlatnu verziju ovog seruma jer radi sve što je koži potrebno. Hidratacija, zdravi sjaj, smanjuje pore, koža izgleda ujednačeno ... S ovim serumom se lako može izbjeći puder, najlaganija BB krema je dosta ili samo puder u prahu. 

S ovim serumom sam jako zadovoljna i on je dio moje standardne postave, sada mi nema dana bez njega. Sviđa mi se što ga mogu koristiti samostalano, ali mogu i ispod kreme. Ponekad ga koristim umjesto dnevne kreme.

Tako to ide kad je proizvod savršenstvo.

Dostupno u ljekarnama, cijena je oko 300 kn za 30 ml.

P.S. Ambalaža je baš high tech.

*PR uzorak

P.S. Ne zaboravite na Vichy darivanje!


Primjedbe

  1. Imam ga i volim ga, ali mi samostalan nije dovoljno hidratantan pa ga kombiniram s dnevnom kremom :D Ambalaža mi je stvarno predivna :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam također zadovoljna ovim serumom.

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš je lijepo pročitati kad je netko istinski zadovoljna i drago mi je da si se našla u njemu.

    OdgovoriIzbriši
  4. baš se vidi iz teksta koliko si zadovoljna :)
    ja taj dojam najviše vidim sa serumima s C vitaminom :)
    Idealia serum mi je ok za dati taj neki glow licu, ali mi nije dovoljno hidratantan

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu