Preskoči na glavni sadržaj

Avon Planet Spa maska za kosu


Sad ispada da je crno moja boja, samo neka je crno i ja kupim, slučajno tako ide u zadnjim postovima. Svi već znate kako mučim kosu i u kakvom je stanju, tako da kupujem sve što je za kosu, a da ima te magične riječi: čudo, luksuzno, oporavak ... Pa tako i ovu masku - ustvari možda i najviše zbog amabalaže.

Generalna ocjena - maska je ok. Problem su uvijek naša očekivanja - ne mogu ja očekivati da će 200 ml jedne maske spasiti godine mog mučenja kose, to bi bilo malo nerealno, zar ne? Kriterij da je nešto dobro za kosu je kod mene da omekša kosu, raspetlja ju, zagladi, daje barem malo vlage, ne otežava ju i da ipak ima malo mirisa.

S ovom maskom sam dobila manje više sve, ali izostao je sjaj kose, nekako nije bila lepršava. Uvijek prigovaram da mi neke maske jako stanje kosu, ali od ove mi je kosa ostala gusta i debela, ali nekako troma. Kad bih zamahnula glavom, kosa nije lepršala kao da je povjetarac.

Inače, maska treba na kosi stajati 10 minuta, a ja sam išla iz krajnosti u krajnost- od 1 minute pa do nekoliko sati. Naravno kad je maska na kosi satima, kosa je zaista poput nove, mekana, glatka i podatna. Mislim da bi bilo puno bolje da sam masku mogla uvijek malo držati na kosi, ali eto, vrijeme je problem - kao što Pitbul kaže "Time is money ...". 

Kako sam ja ipak manijak za kozmetiku, naravno da ću imati ovu u standardnim zalihama, smanjila sam bojenje kose i probala sam s malo tamnijim nijansama, light brineta umjesto baby plave, pa mislim da će mi se kosa malo uspjeti obnoviti tako da bi ova maska mogla imati wow efekt kad dovedem kosu u red.

Kupljeno iz Avon kataloga, cijena 80 kn.


Primjedbe

  1. Hoce hoce. Bila sam i ja plava al posle kad sam presla u tamnije kosa se oporavila. Masku nisam probala al mi se svidja kako si je opisla :)) retko kad sam ja odusevljena bilo kojim proizvodima za kosu. Nista tu ne moze da pomogne odma pa se realni efekti i ne vide bas.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu