ponedjeljak, 12. listopada 2015.

SchollUvijek sam koristila na njegu stopala kamen. Stoji u tuš kabini i svaku večer potegnem par puta. Nisam ja to izmislila, tako me mama naučila. I tako sam radila, sve do nedavno dok mi je jedna prijateljica kazala kako je ovo super stvar. Sve izbrusiš bez da ideš kod pedikera. Kad ti se da, doma si malo urediš stopala i onda održavaš. Tako mi je objasnila. 

Iskreno, bilo me strah to kupiti, iako sam stalno gledala u reklami i u Bipi, ali nikako da "skupim hrabrosti". I onda mi je došlo da je vrijeme da odem kod pedikera da uredi malo bolje jer ipak kamen nije svršen. I onda sam odlučila - kupujem.


Nakon što je to malo čudo u mojoj kupaonici već dva mjeseca, evo dojmova:

- sama upravljam s tim koliko želim urediti suhu kožu, što je za mene veliki plus jer sam bila i kod pedikera nakon kojih 2 dana nisam mogla hodati jer su žiletom ogulili sve s pete.
- vrijeme - kad želim, koliko želim. Dok gledam tv uvečer, dok ne znam što bi, dok mi stoji maska na licu, a ne moram nigdje ići, nego sjedim doma raščupana.
- cijena - kupila sam u Bipi sa kuponom sa rođendan, tako da me je došlo dosta jeftinije. Sa pakiranjem se dobije jedan valjak, a nova 2 koštaju 100 kn. Ja još uvijek koristim onaj prvi.
- nisam se ozljedila ni malo, samo imam glatku kožu na stopalima svaki dan.

Ovaj aparatić je nešto što definitivno treba imati. Jeftinije je nego ići pedikeru, a zadovoljnija sam i sigurnija nego da mi neko drugi to radi.
1 komentar: