Preskoči na glavni sadržaj

Blake Red

Sezona blagdana traje još kratko, jako kratko, ali crveni ruž će ovaj put ostati puno dalje.

Ustvari, ne crveni, nego pure red.



Kupljen slučajno. Hitno mi je zatrebao jako crveni ruž, ženski crveni ruž. U petak sam uočila da mi treba crveni ruž, doma sam imala Chanel Rouge Coco Monte Carlo, ali on nije jako crven, on je lagano crven. I onda u petak uvečer jedino do čega sam mogla su bili Bipa i DM. I tamo je bila ova kolekcija. Nakon pola sata biranja u tom crvenilu, uzela sam ovog ljepotana.


Crveniju nijansu nisam nikad imala, jaču postojanost isto. To je baš ruž, onaj pravi ženski komad samopouzdanja. Ruž nosim u Chanel Vitalumiere Aqua jer ovaj ruž traži savršeno lice, tek mrvicu sjenila, crni tuš/olovku, Volume de Chanel maskaru i ja sam nekad peglala kosu, a nekad isfenirala na veliku četku.

Ukratko, bilo je holivudski. I jedva čekam da se opet tako spremim.


Sa ružem sa prezadovoljna, bolji mi je jednog velikog dijela high end kozmetike. L'Oreal ruž je jako, ali jako pigmentiran, nevjerojatno postojan i jako težak sa skidanje.

Nanijeti ga je isto jako teško. Treba jako mirna ruka ako ga se nanosi direktno. Sa olovkom je naravno puno jednostavnije. Ja sam još sa štapićima za uho popravljala da bude savršeno ravno. 

A onda kada dođem doma, skidanje je još jedan izazov - samo upornost i dobar odstranjivač ga miču sa usana.

Namjera mi je kupiti i još neke ruževe od ovih zadnjih kolekcija - red, pink i sl. jer mi se je ovaj ruž jako svidio. To mi je trenutno omiljeni ruž. :-)



Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu