subota, 2. siječnja 2016.

Matrix Break fix


Lice mi je sada ok, imam hrpu šminke i sada mi je ostalo da se posvetim njezi kose. I eto, prvi od novih favorita je Matrix Break fix.

Radi se o proizvodu koji se koristi za njegu kose koja je sklona lomljenu, a ovaj čudotvorac se koristi da ojača i zaštiti kosu.Break fix se nanosi na ručnikom prosušenu kosu. Tako i ja radim. Nekad ju počešljam prije, a nekad ne. Više volim ostaviti da se kosa prvo sama prosuši, a onda fenirati.

Imam dugu plavu kosu pa stavljam po dvije - tri pumpice break fixa, to mi se čini dosta za cijelu kosu. Kad imam vremena zezati se onda Break fix nanesem još ponekad dok se kosa suši, čisto da me manje peče savjest zbog svega što radim svojoj kosi. 

Onda ide sušenje i feniranje. no što primijetim je da mi kosa nije suha kao bez break fixa, nekako je mekanija, podatnija, a najviše od svega svilekasta.

Kad ne radim ništa sa kosom, nego ju savijem u punđu, onda volim staviti Break Fix da mi kosa bude još bolja.

I sad kad sam pri kraju ove bočice, definitivno idem po novu bočicu. Do sada sam koristila Revlon Uniq, ali Break fix je moj novi omiljeni preparat koji se nanosi na mokru kosu prije sušenja.

Odličan mi je jer ne čini kosu teškom, niti teškom za češljanje. Uvijek kod takvih proizvoda postoji neka sitnica koja ga ne čini savršenim, ali Break fix to nema, on je savršen.

*PR uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar