ponedjeljak, 4. siječnja 2016.

Olival hidratantna krema


Hidratantnih krema meni nikad dosta, i po zimi, ali i preko ljeta.

Ambalaža je zaista odlična za putovanje, čvrsta, sigurna, ništa ne curi i ne otvara se. :-)

Jedna pumpica je dovoljna za njegu licu i vrata. Pumpica je jako čvrsta i ne curi ništa mimo nje. Sve češće govorim lice i vrat jer sam počela posvećivati sve veću pažnju i vratu.

Krema ima blag i ugodan miris. Znate onaj miris kad uđete u spa i wellnes - e to je miris ove kreme! Sviđa mi se jer ne mogu reći to je točno miris toga i toga, nego je to spoj više mirisa koji su svi zajedno onako puni i odaju dojam luksuza.

Što se tiče teksture, sviđa mi se jer se brzo upija i jako je dobra podloga za puder, bilo u prahu bilo tekući. Krema nikad ne ostavlja masne tragove ili još gore one bijele tragove. Nisam uočila nikakve prištiće ili crvenilo. Krema mi ostavlja pomalo baršunast izgled na licu.

Kremu sam koristila i preko dana, ali kao i noćnu njegu. Za noć bih ponekad stavila prije neki serum i uvijek je još ova krema na serum bila još bolja.

S obzirom da ovu kremu koristim već dulje vrijeme, mogu reći da je iznimno dobra za hidrataciju. Uvijek me smeta to što mi se pokazuju linije na čelu od dehidracije, ali s ovom kremom se to puno manje vidi.

Krema dolazi u verziji od standardnih 50 ml.

* pr uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar