Preskoči na glavni sadržaj

Armani Maestro UV

MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++





Revolucionarna baza s višestrukom zaštitom Giorgio Armani Beauty nam predstavlja inovativni proizvod za svakodnevnu zaštitu kože:

MAESTRO UV Skin Defense Primer SPF 50 PA ++.

MAESTRO UV, revolucionarni urbani ‘štit’ iznimno prozračne i providne teksture pomaže pri zaštiti kože od UVA/UVB zraka i oksidacijskih procesa.

VISOKI STUPANJ ZAŠTITE U IZNIMNO LAGANOJ TEKSTURI

MAESTRO UV je čudesni proizvod za zaštitu kože. U providnoj, iznimno finoj teksturi kriju sesastojci koji pružaju snažno antioksidacijsko djelovanje i zaštitu od UV zraka. Zahvaljujući svojoj fluidnosti, MAESTRO UV u trenu se stapa s kožom. Može se koristitizasebno ili ispod make-upa, a nećete ga ni osjetiti ni primijetiti!

Rezultat je apsolutno čudesan! MAESTRO UV koristi se pri izlaganju kože suncu, a pogodan je za sve tipove kože, čak i za najosjetljiviju.

NEVIDLJIVI PRIMER ZA VIŠESTRUKU OBRANU



Zaštitni faktor 50 protiv UV zraka. Kod klasičnih proizvoda za zaštitu od sunca, sunčeve se zrake reflektiraju i apsorbiraju. U želji da ženama omogući visoki stupanj zaštite od štetnih zraka uz faktor 50 tijekom cijelog dana provedenog u urbanom okružju, laboratoriji branda Giorgio Armani Beauty razvili su inovativnu mrežu providnih UV filtara koji mogu apsorbirati zrake putem nevidljive barijere koja se formira na koži. Ova jedinstvena kombinacija djeluje poput prirodnog štita od UV
zraka koje izazivaju opekline od sunca i prerano starenje kože.

Antioksidacijsko djelovanje

Obogaćena antioksidacijskim agensima, ova iznimno lagana tekućina obavija kožu zaštitnim velom te joj pomaže u borbi protiv oštećenja koja su posljedica djelovanja slobodnih radikala i oksidacijskih procesa.

Neprimjetan na koži

MAESTRO UV ne sadrži minerale koji ostavljaju bijele mrlje na koži te uz njega sigurno nećete imati osjećaj da na licu nosite bijelu masku, već ćete odmah po nanošenju imati dojam da ova zaštitna baza nestaje bez traga.

SAVRŠENA PODLOGA ZA MAKE-UP, S DELIKATNOM TEKSTUROM

Zahvaljujući kombinaciji tri sferična filera različitih promjera, formula apsorbira i smanjuje pojavu masnih tvari te kožu čini mekom, odnosno savršeno spremnom za jednostavno i optimalno nanošenje make-upa, uz čudesan učinak.

MAESTRO UV donosi prepoznatljivi potpis branda Giorgio Armani Beauty: osjećaj druge kože.

Zahvaljujući delikatnoj teksturi s visokim stupnjem zaštite, MAESTRO UV omogućuje providan, nemasni finiš na koži.

REZULTATI PREMA MIŠLJENJU KORISNICA

Više od 90% žena je izjavilo da je MAESTRO UV lagan, iznimno ugodan i nevidljiv.

Proizvod se ne vidi na koži: 93,9%

MAESTRO UV ne ostavlja bijele tragove na koži: 100%

Proizvod se upija vrlo brzo nakon nanošenja: 80,3%

Postupak nanošenja je ugodan: 90,9%

OSJEĆAJ UGODE

Pruža cjelodnevni osjećaj ugode na koži: 81,8%

MAESTRO UV ne ostavlja osjećaj ljepljivosti na koži: 86,4%

Tekstura je delikatna (92,4%) i prozračna: 90,9%

Proizvod je vrlo ugodan: 95,5%


CRUISE KOLEKCIJA MAESTRO SUN

MAESTRO UV Skin Defense Primer SPF 50 PA ++ obogaćuje ovogodišnju cruise kolekciju
MAESTRO SUN.

MAESTRO SUN postao je prepoznatljiv proizvod branda Giorgio Armani Beauty i neizostavan dio ljetne njege. Inovativni proizvodi iz ove kolekcije obavijaju lice prirodnim sjajem, baš kao da je okupano zrakama mediteranskog sunca. Njihova delikatna i providna tekstura obavija kožu u tople, biserno sjajne tonove.

Giorgio Armani Beauty kroz MAESTRO LIQUID SUMMER (ili poznat pod nazivom Maestro Bronzer) i FLUID SHEER promiče svoju viziju prirodnog make-upa sa zdravim sjajem. Dvije nijanse MAESTRO LIQUID SUMMER - 090 i 110 obogaćene su mikro česticama te na licu ostavljaju sjajan veo protkan sunčevim zrakama. FLUID SHEER „blistave” su nijanse koje savršeno naglašavaju ljepotu osunčanog tena. Ove dvije formule nude biserno sjajne ljetne nijanse koje će istaknuti vašu prirodnu ljepotu, a jedva da ćete ih i osjetiti na koži.

Kako biste zaštitili ten, nanesite MAESTRO UV na cijelo lice i vrat nakon što ste prethodno nanijeli uobičajene proizvode za njegu, a prije proizvoda MAESTRO LIQUID SUMMER i FLUID „Maestro UV je proizvod koji smo svi nestrpljivo čekali: prozračan i iznimno delikatan primer s visokim zaštitnim faktorom, za sve tipove kože.”

Linda Cantello, međunarodna visažistica za Giorgio Armani

Informativne cijene (samo u Douglas parfumerijama)

* MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 PA ++ - 524 hrk

* MAESTRO LIQUID SUMMER (Maestro Bronzer) – 524 hrk

Br. 090 i 110

* FLUID SHEER – 391 hrk

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare