Preskoči na glavni sadržaj

Lancôme Grandiôse Liner






Tuš za oči proslavila je filmska industrija i zaštitni je znak u svijetu kinematografije i modne fotografije, te predstavlja ultimativni ‘as u rukavu’ žena u želji da istaknu svojstvenu ljepotu.
Novi Grandiôse Liner, inspiriran tehnikama koje koriste visažisti, pojednostavljuje tehniku i omogućava preciznije nanošenje zahvaljujući dršci zakrivljenoj pod kutem od 35 stupnjeva.
Također, isti ima i iznimno delikatni vršak (od samo 0,2 mm) s teksturom od sintetičkih mikrovlakana i smole, što omogućuje apsolutnu fleksibilnost i preciznost. Pri uranjanju u bočicu, vršak upija optimalnu količinu proizvoda.



Tuš je dostupan u tri iznimno intenzivne nijanse (crne poput ugljena, plave u nijansi safira i prodorno smeđe), lateksni polimer formira štit koji omogućuje postojanost i zaštitu proizvoda tijekom cijelog dana.


Nova maskara Grandiôse Extrême trepavicama daje maksimalni volumen i savršeno nadopunjuje ‘Grandiôse’ izgled.
Inovativna formula reinterpretira koncept postojanog volumena zahvaljujući dršci u obliku labuđeg vrata ('Swan-Neck) koja sama navodi ruku na nanošenje uz korijen trepavica, odnosno uz njihovu liniju.
Trepavice su prekrasno zaobljene prema van, izdužene i volumizirane, a rezultat je iznimno profinjen i zavodljiv izgled.


Sourcils Styler završni je dodir koji pridonosi grandioznom izgledu.
Za potpuni učinak, važno je naglasiti prirodnu ljepotu obrva što često nije jednostavno. Lancôme stoga predstavlja novu inovaciju inspiriranu proizvodima za styling kose za besprijekornu ljepotu obrva.
Maskara za obrve sa svojom elastomernom četkicom i čekinjama omogućuje oblikovanje obrva bez nanošenja boje na kožu. Formula sadrži istu vrstu geliranja kao i proizvodi za styling kose, te na taj način omogućuje lijepe i postojane obrve, čak do 14 sati.
Maskara dolazi u dvije nijanse: blond i châtain.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu