nedjelja, 12. lipnja 2016.

Olival hranjiva maska za lice


Olival maska je postala moja omiljena maska u zadnje vrijeme, točnije postala je ona maska koju koristim večer prije nekog bitnog dana kad želim dobro izgledati. Primjerice, pred nekoliko tjedana kad sam imala godišnjicu mature pa sam htjela izgledati baš ok.

Isto tako, ako imam dogovor da idem u grad uvečer, onda je maska popodne na licu.

Ambalaža je odlična, lako za korištenje, laka za put, ma odlična. I još nešto, ne podnosim što su sve maske sad u onim malim jednokratnim jastucima, to mi tako ide na živce. Volim kad kupim tubi i kvit, a ne kad maske stave u nešto iz čega se kao prvo masku teško istisne. Tuba je uvijek bolja! :-)

Maska je tamno siva, gotovo crna. I baš sam bila šokirana kad sam ju vidjela takvu, naučila sam se na bijele, zelene, plave, roza, prozirne, ali crna .... 

Za nanošenje sam se odlučila koristiti kist za tekući puder, jer mi je bilo čudno to raditi sa prstima, nekako bi se osjećala kao da stavljam prste u blato.

Nakon nekih 10-ak minuta je išlo ispiranje i onda sam mogla samo u ogledalu diviti se kako mi je lice bez pora, lijepo hidratizirano, nije bilo crveno, ma baš je bilo kao bebino.


Nema komentara:

Objavi komentar