ponedjeljak, 18. srpnja 2016.

Nivea krema i dezić Ova velika tegla Nivea kreme je namjenjena cijelom tijelu i isprve sam planirala koristiti ju samo na tijelu. Ali, onda sam probala staviti istu tu kremu na lice i zaključila da ću radije s njom na lice nego na noge.

Naime, krema je jako svilenkasta i jako hidratantna i zbilja mi je šteta njome mazati noge. Krema je iznimno hidratantna pa mi služi odlično za zategnuto čelo.

Nisam uočila neke nove prištiće ili probleme na licu, samo puno hidratacije, puno manje iritacija u vidu crvenila oko usana i po bradi, isto tako i na vratu. Jako mi se sviđa ova krema i imati ću ju uvijek kod sebe. Spremam se na more i definitivno ću ju nositi sa sobom i na plažu da vratim malo vlage koži lica.


Nakon reklame za Vanish, čini mi se bar, kad kažu vjerujte ljubičastom, ja kažem - vjerujte plavom! :-)

Još jedna divota za ovo ljeto je dezić, sprej sa Nivea mirisom. Imam već roll on verziju i drago mi je da nakon dugo vremena imam i sprej. Sviđa mi se kako sam cijeli dan mirna od neugodnih mirisa tokom ovih vrućih dana. Na test of 48 sati ipak nisam išla, prevruće je da se negdje pojavim dok to testiram, ali na zimu budem, onda su uvjeti za ljude oko mene ipak malo povoljniji.


Nivea mi je uvijek bila draga i drago mi je da svako malo Nivea izbaci novi proizvod sa daškom klasike, ali uz vrhunsku kvalitetu. 

Krema dolazi u jako velikom pakiranju i baš je odlična za kožu lica poput moje, koja je eto već u odrasloj dobi postala suha ... često žalim za danima kad sam imala jako masnu kožu, puno je lakše izaći na kraj sa takvom kožom. Suha koža je jako teška za njegu.

Nema komentara:

Objavi komentar