subota, 17. rujna 2016.

Avene Hydrance Optimale Riche tonirana kremaKrema koju sam počela koristiti sredinom ljeta, dok još nisam imala preplanulu boju, kad sam se vratila s mora i sada dok još imam neke obrise tena. Uglavnom, odgovara mi cijelo vrijeme. Dok sam bila sasvim bijela, dobijem malo zdrave boje, dok sam imala reš pečen ten, davala je vlagu koži za kojom je ona tada vapila, a sada opet imam zdrav izgled.

Krema u rich verziji bi mi inače bila odbojna pomisao za ljeto, no kad ju koristim kako spada, onda je savršena. Potrebno mi je tek malo pudera u prahu na T zoni, a obrazi su mi baš okupani zdravim sjajem.

Nijansa je dosta tamna, no može se s njom jako lijepo dozirati ten. Rekla bih da je ovo medium nijansa, većini je to zapravo normalna nijansa, no kako sam ja standardno Chanel 10/20, ona je medium nijansa za mene maksimum.

Prekrivanje je lagano do srednje, ali se vrlo lako može nadograditi sa Healthy Mix korektorima, od kojih 53 odgovara savršeno na ovu kremu.

Krema mi na licu traje od kada ju stavim pa dok ju ne skinem, ponekad je to od 6 ujutro do 10 uvečer, što je odlična stvar. Kako se radi o finoj teksturi, zaboravila sam na prištiće i bubuljice.

Ovo je krema koju bih rado pomiješala sa malo mlijeka za tijelo i lažirala preplanule noge, samo da znate. :-)


Nema komentara:

Objavi komentar