nedjelja, 25. rujna 2016.

Avene PhysioLift krema za oko očiju


Već preko mjesec dana se mažem s ovom kremom uvečer jer je baš krema, nije masna, nego hranjiva. Utegne sve što se treba utegnuti oko očiju. No, ima još jedno divno djelovanje. Recimo, kad u krevet odem mrtva umorna da jedva gledam od toga kako mi je već sve natečeno oko očiju, onda ujutro imam vidljive bore od natečenosti. Ali više s tim nema problema jer PhysioLift to sredi da se ne vide bore.

Boja kreme je lagano žuta, pa mi izgleda kao da i malo maskira podočnjake, no tekstura kreme je savršena. Nakon dugo vremena sam pronašla kremu koja ima baš teksturu kreme, ne gel, ne gel-krema, ne masno i ljepljivo, nego gusta krema koja se upije. I to bez da ostaju tragovi. Sigurna mi je dok  je koristim ujutro, mogu nanijeti i sjenilo i maskaru, ali i olovke. Ono što sam do sada naučila je da nakon mnogih krema to sve nije moguće, pa bih se mučila sa prmerima, pa još stavljala puder u prahu na kapke da se mogu nekako našminkati ... Avene mi je riješio problem što je napravio ovako dobru kremu.

Ambalaža je zakon, malo high tech, onako futurististički, a opet tako klasično za Avene. Što mi se i sviđa kod Avene, prakrično za korištenje od amabalaže do kreme. 

Cijena kreme u on line ljekarnama je 240 kn, što je po meni sasvim ok i opravdano jer radi na borama, natečenosti i popravljam dojam kože oko očiju. Oko cijena krema za oko očiju, svi se uvijek spore jer recimo Nuxe za lice je 200 kn od 50 ml, a za oko očiju je ova Avene 240 kn, a ima samo 15 ml. Osobno mi to ne smeta jer kreme za oko očiju koristim količinski manje, pa mi samim time i dugo traju, obično oko 2 mjeseca, što mi je uvijek ok investicija u dobru kremu. 

Avene nisam dosta dugo koristila jer su neki brendovi malo više zastupljeni u ljekarnama, no šteta. Prvi kozmetički proizvodi iz ljekarne sa kojima sam se susrela su upravo bili Avene jer je moj tadašnji salon koristio baš njih, tako da me Avene proizvodi vraćaju u pubertetske dane, od pred nekih 15 godina. Drago mi je da Avene raste zajedno sa mnom i da mogu kupovati dobru anti age njegu pod imenom Avene.

Nema komentara:

Objavi komentar