četvrtak, 1. rujna 2016.

Olival CC krema - nijansa Medium


Ljetni postovi su najdraži - to su proizvodi odličnih nijansi s kojima preplanuli ten izgleda još bolje. Danas Vam donosim moj osvrt vezan za Olival CC kremu.

CC znači color correction i ljeto je za mene idealno doba kada trebam to famozno ispravljanje boje tena jer ne ravnomjerno tamnim, dobijem mrlje od prištića koji se pojave na moru i nekako mi ten bude sve samo ne prozračan i ujednačen.

Kada sam se dočepala CC kreme znala sam da je ona baš za ljeto i da će mi tamnija nijansa baš poslužiti za test, pa idemo redom.

Nijansa
Medium nijansa mi je odlična za moj maksimum preplanulog tena - svijetla put inače a sada zaista medium kad to ukalupimo u kozmetičke okvire. Međutim, nijansa je vrlo prilagodljiva i može se korisiti na svijetili ten ili tamniji u kombinaciji sa malo bronzera. 

Efekt
Lice mi je izgledalo zaista drugačije, baš kao da je netko napravio živi tuning moje kože, nisam primjećivala razlike u nijansi kože nego da se cijeli ten ujednačio i izgledao jednako. Krema je namijenjena za sve tipove kože, no meni je potrebno ipak malo pudera u prahu na T zoni da spriječi previše sjaja. Kad sjedim cijeli dan pod klimom, onda mi je ne treba. Tekstura kreme je zapravo dosta bogata i ne isušuje kožu, što je veliki plus u ovo doba godine.

Ambalaža
Praktična, jednstavna za korištenje, nošenje, putovanje, za sve. Sa pumpicom se može jako dobro dozirati koliko je kreme potrebno pa se višak ne baca što je još jedan veliki plus. Čep je čvrst i u torbi se ne otvara, što je bitno napomenuti i to će cijeniti osobe kojima se, kao i meni, puder ili BB krema otvorila u torbi i napravila jako veliki nered.

Zaključak
Olival CC krema mi se jako svidjela za ljeto, a nastavljam s njom i daleko u jesen sve dok budem ok sa nijansom medium. Krema je lagana, a efikasna. Jako lijepo prekriva, daje izgled licu koji se može mjeriti sa puderima ranga Chanel, ali isto tako daje i jako dobru postojanost. Defintivno je ovo proizvod koji može zamijeniti tekući puder uz koristi poput hidratacije i ne isušivanja kože.

Nema komentara:

Objavi komentar