četvrtak, 10. studenoga 2016.

Vichy hidratantna maska za liceKako u paketu dolaze 3 nove maske, ja sam odlučila probati onu koja mi je trenutno najpotrebnija - hidratantna. Uvijek imam pri ruci neku hidratantnu masku, ali eto sada sam ostala bez zaliha. 

Ono što većina voli kod maska u jastučićima, ja ne. Ne volim ovaj oblik ambalaže, istina je da je praktično za putovanja i sl, ali ja ipak više volim masku u tubi ili teglici pa da imam cijeli obred nanošenja. Nekako mi je tiskanje folije nepraktično.

A maska sama po sebi je odlična. Dovoljna je za dva puta, jednom to sve staviti na lice je ipak previše. Sviđa mi se kako je mentolasta, hladi, osvježava. Odlična je kad sam natečena, sve splasne. Maska je kad izađe iz folije, kao da je izašla iz frižidera!!!!


Prezadovoljna sam kako maska hidratizira kožu. Ja sam do sada koristila sam uvečer, no radije ću se preseliti na jutranji režim jer će me maska spasiti od natečenosti, hidratizirati kožu i zbilja osvježiti. Ovo je maska koja me podsjetila na moje prve kozmetičke tretmane i to je maska koju sam stalno tražila. Naime, kada sam pred 15-ak godina krenula na čišćenje lica, kozmetičarka je koristila Getineu masku, bila je puna mentola, hladila je, hidratizirala i baš je bila odlična. Zadnjih koliko godina pokušavam naći nešto takvo, i evo ga. to je to. 


Kod hidratantnih maski mi je najdraže što se ne ispiru. Ako postoji ostatak, onda ga umasiram u lice i dalje nanosim kremu na lice. Kada je maska ovako dobra i kada je to ono što tražim godinama, onda ipak mogu pretrpjeti ambalažu. Ali meni bi ipak bilo drago da ovu masku mogu kupiti u nekoj jako lijpoj tubi ili tegli, da bude plave nijanse da asocira na hidrataciju i sl. Tko zna, možda me Vichy posluša.

Uvijek prije nego nansem masku, napravim jedan dobar piling lica, tako mi je djelovanje svake maske još bolje. Maknem sa lica sve što na njemu ne treba i onda na lice stavim masku, što je najbolji način da se dobije maksimum iz maske, ali i svakog preparata poput ulja ili kreme koji slijedi nakon.

Nema komentara:

Objavi komentar