subota, 10. prosinca 2016.

Maybelline Lash senational

Ta da, senzacija! Kupnja je bila slučajna, u DM-u je bilo kupiš maskaru dobiješ Loreal anti age kremu, pa sam uzela maskaru meni, kremu mami.

I maskara mi se svidjela, ukratko. 

Dobre strane:
- crna maskara, ali zbilja crna, ne siva, ne isprano crna, nego baš crna
- četkica je odlična, gumena, jako lijepo razdvoji trepavice, sa vrhom se mogu još lijepo izvući trepavice
- tekstura je jako mekana, kremasta, malo vodena, ali ne razlijeva, ne suši se brzo pa se može jako lijepo raditi s njom da se uhvati svaka trepavica
- postojana, ali zbilja postojana, ne ide dolje ni nakon kihanja, stalnog puhanja nosa, ne smeta joj ni zima ni grijanje, ne razmazuje se, baš je kao trovremenski taft.
- cijena drogerijskog ranga
- jako lijepo produlji trepavice

Loše strane:
- kad bi ju se bar moglo malo lakše skinuti, koristim Garnier micelarnu, ali ide dosta teško doljeNije ovo maskara koja će mi zamijeniti moju najdražu Le Volume de Chanel jer je ona jedna, jedina, najbolja i neopisiva, ali je jako dobra. Da ju dobijem bez ambalaže, mislila bih da je nešto iz high end ranga. Definitivno je bolja od L'Oreal maskara i mislim da ostajem pri Maybelline.

Zanimljivo, moja prva maskara je bila ona tuba, zeleno - roza, sjećate se Maybelline Great Lashes? Bilo je to davno, išla sam u osnovnu školu, otprilike pred 15 godina ...Nema komentara:

Objavi komentar