Preskoči na glavni sadržaj

GIORGIO ARMANI: CODE za njega & nju



Giorgio Armani brand predstavlja treću epizodu svoje CODE sage: CODE COLONIA, novi muški miris za muškarce.
Nakon prošlogodišnjeg noviteta, muževnog mirisa Code Profumo koji nas je uvukao u  uzbudljivu igru zavođenja između muškarca i žene, Code Colonia reinterpretira što se dogodilo jutro poslije zabave.

Code Colonia odiše elegancijom muškarca koji zna kako svoju odjeću nositi diskretno i s opuštenom ležernošću, koja mu daje određenu čar i moć zavođenja.
Šarmantan, snažan, neodoljiv i sa savršenim osjećajem za stil. CODE.

Armani Code Colonia pripada istoj liniji kao Armani Code i Armani Code Profumo, a kreirao ga je Antoine Maisondieu (Givaudan).
Kompozicija mirisa vrlo je jednostavna i prepoznatljiva, no profinjenija od kolonjske vode.
Radi se o neodoljivoj kombinaciji citrusnih nota (bergamot, mandarina, ružičasti papar) i aromatičnih srednjih nota muškatne kadulje koje se prožimaju s cvjetnim notama u savršeni spoj s narančinim cvijetom.
Bazne note imaju prepoznatljivu puderastu kvalitetu mirisa fougère koju daju drvenaste note, jantar, zrna tonke i sunčanica.


Zaštitno lice mirisa je holivudski glumac Chris Pine.



Kako ne bi ispalo da smo zaboravili i ljepšu polovicu Jpredstavljamo CODE CASHMERE, novi dodatak liniji mirisa koju je započeo Armani Code, nakon kojeg je 2015. uslijedio Code Satin.
Ova su tri mirisa zamišljena kao tri stilske kompozicije koje, svaka na svoj način, interpretiraju blistavu esenciju narančinog cvijeta.


Zajedno sa suptilnim nijansama gurmanskih i cvjetno-orijentalnih nota, tvori upečatljiv mirisni trag koji šapuće neponovljive priče o zavođenju.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare