Preskoči na glavni sadržaj

Boitherm Blue Therapy Serum in Oil


Jednom riječju - spasitelj! Mala bočica u kojoj je skriveno sve što treba da dan nakon napornog radnog dana ili tuluma koji se odužio puno dulje od očekivanoga, da zapravo lice može izgledati jako dobro, gotovo kao da sam spavala (dok nisam).

Idemo redom - bočica je baš super, jako lijepo izgleda, vrlo profinjeno, što mi se jako sviđa kod Biotherma, jednostavna ambalaža, sve što je potrebno piše na njoj, a uvijek je tako classy.  Samo, ova bočica ima jedan nedostatak - na vrhu pumpice je bio obični plastični čep koji sam izgubila pred puno mjeseci i nikad ga nisam uspjela pronaći više, tako da ipak radije bih vidjela neki malo bolji čep ili da se pumpica može zakrenuti da se zatvori.



Tekstura seruma je baš dobro nazvana - serum in oil. Boja ulja je, znači slično nekoj boji normalnog meda, a nije masno. Tekstura je tako topiva, delikatna i jako brzo se upija, bez ostavlja ikakvih tragova. Nakon seruma bih uvijek mogla staviti kremu za lice i sve bi jako lijepo "sjelo" na lice.


Kako sam ovaj serum koristila većinom kroz zimski period, mogu reći da je odličan za zimu jer baš fino obnovi kožu. Kako je došlo proljeće, serum mi je još uvijek dobar, još uvijek postao pretežak, sve se upije u kožu. Serum mi je odličan za čelo posebno jer mi je čelo najproblematičniji dio lica - na njemu imam hrpe crta od dehidracije i nije baš lijepo vidjeti suho čelo nakon čišćenja lica. 

Sviđa mi se što je serum jako dobar u oživljavanju lica. Naime, ujutro se budim puno svježijeg tena, nema onog dosadnog crvenila, koža je nekako punija i sretnija pa i bolje izgleda. 

Kako uvijek volim naći s čime varati u kozmetici, tako imam jedan trik - kad idem van malo kasnije uvečer, onda uvijek prvo stavim ovaj serum, a nakon njega BB krema. Jasno je da BB krema sjedne na lice kao na platno i da lice izgleda savršeno.


Na službenoj stranici od Biotherma sa čitala što sve sadrži ovaj serum. Opis je zbilja high-tech i nije čudo da je lice tako oživljeno nakon njega. Kako jako volim Biotherm i uvijek kad kupujem biram na kraju između Biotherma, Caudalie ili Eucerin jer su mi to nekako top brendovi. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu