petak, 23. lipnja 2017.

Betty Barclay Tender Blossom
 Ovo je bio jedan od poklona za rođendan! Brend koji nikad do sada nisam probala, a došlo je u odličnom paketu koji se sastoji od parfema, losiona za tijelo i gela za tuširanje


Losion za tijelo
Meni je svejedno da li je losion,  mlijeko ili krema dok ovako lijepo nježno miriše. Lagani miris parfema pretočen u tubicu losiona za tijelo koje mi je uglavnom šteta koristiti za tijelo pa ga nanašam u torbi umjesto kreme za ruke jer mi se sviđa miris. Odlično je za ruke, ali i za tijelo jer je lagano, nemasno i jako brzo se upija. Baš zato jer super za ruke jer se upije, ne ostavlja tragove, a odlično miriše.


Parfem
To je odlično, mala bočica, nije teška, lagani proljetni cvjetni miris, a stane u svaku torbu i mogu ga koristiti uvijek - od jednog do drugog sastanka, od kave do kave ili od kave do večere. Miris je lagan, nije napadan, težak ili da cijela prostorija kipi po parfemu. To je baš lagan, pristojan i nenametljiv miris za svaki dan. U mirisu ima svega - cvijeća, voća i drvenastih nota, svega ima po malo i čini odličnu kombinaciju. Postojanost mirisa je solidna, naravno da bi uvijek moglo više i dulje se osjetiti, ali nekih 3-4 sata su mi sasvim ok. 


Gel za tuširanje
Kako bi to sve išlo bez gela za tuširanje? Mala tubica koja je odlična za putovanja jer stane i u male torbe. Naravno, kad se osjeti taj miris, ja ovu tubicu uvijek brzo potrošim jer se tuširam satima dok nađem dobar miris. Inače jako volim gelove za tuširanje sa mirisom parfema jer je super dok se možeš prvo otuširati u mirisu, zatim namazati tijelo i onda još malo parfema. To je pravi vikend welnes doživljaj, ali i odličan za kad se želim osjećati super njegovano.

Kako sam ja ovo dobila za dar od prijateljice za rođendan, jako mi se svidio i sad znam što ću ja kupovati drugima za rođendan - isto ovo! :-)

Nema komentara:

Objavi komentar