subota, 24. lipnja 2017.

Brzinski post: Art Deco baza za sjeniloOtkrila sam Art Deco bazu za sjenila pred puno godina i on onda ju uvijek imam uz sebe. Razlog je što sjenilo i olovku za oči neuništivima! Doslovno se ništa ne miče sa kapaka.

Procedura je sljedeća - prvo baza za kapke i pričekam par minuta da malo odstoji i da se upije. Za to vrijeme obično sredim obrve. Baza je sama po sebi nude nijanse, ne daje previše boje, a može je se koristiti za ujednačiti boju kapka ili za lažitrati nude look.

Onda ide sjenilo na kapke. Bilo koje sjenilo postaje super otporno. Bilo da se radi o nekom najlošijem ili nekom najboljem, sva postaju ista. Bilo da je sjenilo u prahu, kremasto ili obično, sva stoje na kapcima cijeli dan i noć. Bazu koristim uvijek, svaki dan i neki za to prigovoraju, ali što kad želim da mi sjenilo bude sigurno. Baza ne samo što drži sjenilo bolje, nego i čini boje puno jačima i konkretnijima. Recimo crna sjenila nekad na kapku izgledaju sivo ili isprano, dok sa bazom je crno - crno. Tako i sa svim ostalim nijansama, ono što vidim u paleti ili posudici, to dobijem i na kapku.

Isto tako i olovke i tuševi, ostaju na kapku dok ih ne skinem sa micelarnom. Baza su odlične za one koji žele da im make up bude postojan cijeli dan ili ako je potrebno za posebne prilike dok make up treba stajati mirno od podne do jutra (recimo svadbe).

Iako je sve super sa ovom bazom, ima jedan nedostatak. Voljela bih da je pakovanje upola manje jer se dosta brzo sasuši i počne isušivati kapke, koža postane suha pa joj treba posvetiti više njege i kreme za oko očiju.

Nema komentara:

Objavi komentar