srijeda, 21. lipnja 2017.

Orofluido

Već dugo koristim Orofluido ulje za kosu jer je po meni najbolje - efikasno je za suhu kosu, a opet nije masno. Miris ima poseban, ne znam kako bih ga opisala, nije samo miris nekog proizvoda za kosu koji ishlapi taj čas, nego ostane dulje vremena i baš mi se sviđa, baš onaj miris argana kako to opisuju na web stranici 

The delicious, enveloping amber fragrance with a vanilla foundation instantly transports you to an exotic world of ancient civilizations. An exquisite, sophisticated fragrance with extraordinary evocative power.



I onda su napravili parfem sa istim tim mirisom!!!! I znate što - odličan je! Čak i ja koja se bunim na većinu parfema da su slabi i brzo se ne osjete, ovaj se osjeti. Tako profinjen miris, baš odličan za ovo ljetno doba. Za razliku od ulja za kosu, parfem dolazi u crnoj bočici, sa rasprišivačem koji je odličan ako volite pošpricati parfem u zrak i onda proći ispod njega (bar ja tako volim). Praktičan je za u torbu, praktičan je za koristiti i odličan za dobivati komplimente kako dobro mirišim. Ima li još koji bolji razlog za koristiti Orofluido ulje? Meni je ipak najbolji znak da koristim dobar parfem kad mi to govore ljudi oko mene i onda još kažu - super mirišeš, što je to?

Cijenu seta ne znam jer sam dobila na poklon od frizerke koja svako malo od svih trgovačkih putnika dobije ili ovaj set, maskaru sa svjetlom i ogledalom ili pak onaj starinski parfem za tijelo. Za kupiti su do sada uvijek bili najpovoljniji na Feel Unique, no kako nisam već jako dugo kupovala kozmetiku on line, možda se i promjenilo. 

Nema komentara:

Objavi komentar