Preskoči na glavni sadržaj

Eau Thermale Avene SunsiMed



Displaying Avene SunsiMed.jpg

Život na zemlji bez sunca ne bi bio moguć čemu svjedoči nebrojeni pozitivni utjecaji sunca na naš organizam ali i sav svijet oko nas. Sunce nas čini bolje raspoloženima i utječe na mnoge važne životne procese. No uz sve pozitivne učinke, nikako ne smijemo smetnuti s uma da prekomjerno i neodgovorno izlaganje suncu nosi i ozbiljne zdravstvene rizike, stoga je edukacija javnosti o važnosti pravilne zaštite od sunca od iznimno velikog značaja. Upravo zato je dermokozmetički brand Eau Thermale Avène podržao javnozdravstveni projekt grada Zagreba pod nazivom „Djeluj sada“ koji se prošli vikend po jubilarni deseti puta održao na zagrebačkom jezeru Jarun. Kampanju je organizirao Grad Zagreb i Gradski ured za zdravstvo u suradnji s Udrugom za prevenciju tumora kože “Zdravi pod suncem”, Klinikom za tumore i Klinikom za kožne i spolne KBC-a Sestre milosrdnice te Klinikom za kožne i spolne bolesti KBC-a Zagreb. Cilj kampanje je iz godine u godinu podizati svijest građana Grada Zagreba o rizicima prekomjerne izloženosti UV zračenju kako bi preuzeli odgovornost za svoje zdravlje te zdravlje svoje djece, a ove se godine pregledima odazvalo oko 1500 građana.
ZA KOŽU KOJOJ JE POTREBNA POSEBNO VISOKA I SNAŽNA ZAŠTITA
Eau Thermale Avène kao dermokozmetički brend u poseban fokus stavlja brigu za osjetljivu kožu i njezine specifične potrebe. Upravo zato je na javnozdravstvenom projektu „Djeluj sada“ javnosti predstavljen novi medicinski proizvod SunsiMed koji pruža klinički dokazanu zaštitu od sunca osobama koje su pod pojačanim rizikom za razvoj karcinoma kože koje uzrokuje UV zračenje. Medicinski proizvod SunsiMed pruža vrlo visoku zaštitu od sunca te dokazano sprječava ubrzano starenje kože izazvano pretjeranim izlaganjem UV zračenju.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare