Preskoči na glavni sadržaj

YSL: Make up look za jesen 2017., Night 54



Svako godišnje doba ima svoju noć za pamćenje, a nadolazeća jesen neće biti potpuna bez novog looka koji je kreirao YSL Beauté. 
Postoje i pravila dress code-a: odjenite sve što poželite - ali neka bude upečatljivo, originalno i sa stilom. Odišite samopouzdanjem – uđite u klub Night 54 poput dive, okruženi vjernim obožavateljima… vrijeme je za zabavu!

A što krije novi jesenski look s potpisom YSL Beauté?


Prije svega, pozornost plijeni COUTURE VARIATION LIPS & EYES COLLECTOR EDITION PALETTE
Uz pet nijansi za usne (od nude bež, preko šik koraljne do crvene i boje vina satenskog, mat i sjajnog finiša) i pet sjenila za oči različitih tekstura (od nude metalik nijanse, preko iskričave tamnoljubičaste do upečatljive crne), moguće je kreirati baš svaki look – od disco glamura do odvažnog rock&roll stila.
Jedan kraj posebno dizajniranog kista ove iznimne palete ukošenog je oblika te služi za ocrtavanje ili sjenčanje očiju, dok je drugi lagano zaobljen te služi na nanošenje ruža – nekoliko poteza i spremni ste za plesni podij!
Tako šik. Tako YSL Beauté. Tako Night 54.



Za profesionalan izgled trepavica, pobrinuti će se MASKARA VOLUME EFFET FAUX CILS THE SHOCK WATERPROOF, a u samo jednom potezu vaš će pogled postati dubok i intenzivan uz metalik i brončane nijanse (br. 7. i 8.) tuša za oči, COUTURE EYELINER.



Najutjecajniji trend sezone - upečatljiv makeup s holografskim efektom; ultimativni hit disco groznice.
Otkrijte hit proizvod od kojega se nećete odvajati: COUTURE HOLOGRAM POWDER #54 Lazer Violet, posebno izdanje multifunkcionalnog kozmetičkog praha. Može se nanositi na usne, oko očiju, na jagodice, dekolte ili bilo koji dio lica ili tijela koji želite naglasiti.


Uz sve gornje navedeno, jesenski look donosi i dvije nove nijanse ROUGE VOLUPTÉ SHINE, te LA LAQUE COUTURE.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare