Preskoči na glavni sadržaj

Sisley Phyto Teint Eclat - 1 Ivory

Dok sam kupovala masku dobila sam testere Phyto Teint Eclata u nijansama 1 i 1+. Danas sam probala 1. Zaista ne znam otkuda da krenem, toliko sam pročitala recenzija tog pudera ....


Započelo je sve kada sam zarezala u ovaj omot i počela istiskivati tekući puder. Puder je tekuć, ne kremast, ne voden,  ne rijedak, nego baš tekući - srednje gustoće rekla bih, u usporedbi s nekima. Odmah se je počeo širi i miris, po nekima smrad. Meni je miris dobar, biljni, vjerojatno jer sam se naučila na miris Sisley pudera u prahu, Instant Perfecta itd. 

Počela sam s nanošenjem na čelo (prije sam napravila piling, a podloga je La Roche Posay Hydreane). Puder se je dobro razmazao na čelu, nije bilo prijelaza, mrlja, zbilja se lijepo rasteže po koži. Zatim na ostatak lica i svugdje bilo jednako. Na obrazima je pokrio proširene pore kao ništa do sada, čak ni Dior Forever Fusion Wear. Brada mi je ok, nos mi je lagano crven, ali je Sisley pokrio sve to sitno crvenilo.

Pogledala sam se u ogledalo malo bolje i uočila:
- prekrasno lice - boja lica je bila jednostavno drugačija od svega do sada - ne znam opisati. Iako je boja Ivory uopće nisam bila kao bjelokost, imala sam zdravu boju što je za mene uspjeh.
- nanošenje je savršeno - puder se tako dobro može nanijeti, bez prijelaza, mrlja ili ikakvih nejednakih dijelova gdje pudera ima više ili manje.
- prekrivanje - trenutačno mi je lice dobro, bez ikakvih poteškoća, ali imam male crvene flekice od par starih prišteva - nisu bile jako vidljive, ali ih nije niti prekrio previše. Rekla bih prekrivanje tonirane kreme.
- prekrivanje pora - e tu je savršen - lice baš ima iluziju savršene kože, doima se glatko, kao da je ispoliarno kao zubi kod zubara - znate onaj osjećaj kad izađete od zubara, a zubi tako glatki - čudna usporedba, ali lice mi je tako izgledalo.
- prekivanje crvenila - nos mi je crven, ali lagano, prekriva to crvenilo i te dvije kapilare na nosu, mislim da je efikasan za osrednje crvenilo.
- nijansa Ivory - jačina boje mi je dobra, nije mi niti tamna niti svijetla, ispočetka mi se je činilo da nije dosta žuta, ali pogled iz daljeg i za koju minutu, sat i uvečer je pokazalo da mi je boja ipak dosta žuta, nije previše žuta, ali nema nimalo rozog tona u sebi, pa mi je odgovaralo iako puder nije izrazito žut. To je nijansa koja se ne čini žuta, a dobra je za žuti ton kože.
- izgled lica - budući da se radi o puderu za 700 kn, provela sam anketu - svi su mi odgovorili da mi lice izgleda super, da je drugačije od ikojeg pudera, da je super, da je baš nekako drugačije.
- postojanost - savršena. Imam masnu kožu, zasjajila se jesam kao i sa svakim drugim puderom, onda sam s maramicom potapkala masnoću, a puder je ostao, nije se otopio s nosa (to je moj najopakiji test svakom puderu). Nadalje, stavila sam ga u 10 sati, preživio je jedan naporan dan pun jurnjave po gradu i kao šlag na kraju, 2 sata napornog vježbanja, koje je isto preživio. Opet sam se zasjajila, ali je puder ostao na nosu i cijelom licu, nije se primjetilo da stoji na licu punih 10 sati.

Loša strana:
- cijena
- kad bi postojala neka druga, napisala bih.

Za one koji su ovo pročitali do kraja, imam dojam da je ovo puder sa efektom jako, jako dobre tonirane kreme, ali da stoji na licu kao puder, a ne krema.

Primjedbe

  1. Eto sad i ja moram isprobati svoje testere što prije nakon ove recenzije :-D

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam po jedan tester 0, 1 i 1+. Eto još uvijek ih nisam isprobala :-0

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovo je definitivno najbolji puder trenutno na tržištu.. Godinama sam tražila idealnu nijansu i teksturu i ništa, ama baš ništa, se ne može niti usporediti s njim. Kad god odlučim malo promijeniti puder, nakon nekoliko dana mu se vraćam jer mom licu nijedan ne daje ovakav efekt - predivnog, porculanskog lica :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu