nedjelja, 21. listopada 2012.

Trenutno koristim ...


Trebalo je biti ovog tjedna mi je bilo super, ali je to trebalo biti u orginalu.
Ali kako nisam imala vremena, ovo su favoriti prošlog i ovog tjedna.

L'Oreal BB krema - reći ću vam samo da je moja masna koža mat cijeli dan s njom (i Dior puderom u prahu). Boja je ok, nema boje koja ide iz tube, bijela je, a na licu svjetla i žuta - kao i ja. Poštena recenzija uskoro!

Givenchy Noir Couture - savršena maskara, maskara nad maskarama, božanstvo među maskarama. Za dan jedan sloj, za večer dva i nitko nema bolje oči od mene! Pisala sam već o njoj ovdje.

Chanel Rouge Allure Intense u nijansi Enjouee - tako živa boja, teško mi je opisati točno boja je to boja, odlično ide uz porculanski ten. Allure je odličan ruž, ali ga je jako teško skinuti. Prekrasan, moj favorit već mjesec dana. Ovo je ruž za od jutra do mraka i poslije toga za tulum.

Givenchy Smile 'n Repair krema za oko očiju - pravo otkriće kao i Vax'in serum za oko očiju. Kombinacija ova dva me spašava tjednima jer imam velike podočnjake. Detaljnije o njima možete čitati u prijašnjim postovima: Vax'in i Smile 'n Repair.

Dior 1 Color Eye Gloss - tekuće sjenilo predivne breskvasto roza boje sa puno, puno shimmera. Odlično za low profile dane - osvjetljava oči, a nije napadno.Nema komentara:

Objavi komentar