četvrtak, 27. prosinca 2012.

L'Oreal Nutri Gold Silk


Mislim da je ova krema u prodaji već godinu dana, ako ne i više. Stalno ju škicam, ali ono što ako od nje budem sva u prištevima, što ako je masna, znate već ...

I onda sam ju kupila neplanski, ajde da već jednom probam.

I surprise!

Krema me podsjeća na moju neprežaljenu Happyderm, koristila sam ju dok sam išla u srednju školu. Krema je boje breskve, nije sasvim lagana, a nije teška. A ovo silk, točno tako, koža je baš svilena. 

Uglavnom, nisam uočila na mojoj super osjetljivoj koži niti jedan problem zbog ove kreme, dapače, lice mi je jako lijepo od njeg, ima zdravi sjaj, bez imalo masnog sjaja, baš kao svila.

Ova krema uopće ne opterećuje moju kožu, nisam se zacrvenila od nje, nego sam primjetila da sam manje crvena, baš lijepo umiri i opusti napetu kožu.

Pakiranje mi se sviđa, jako podsjeća na Dolce & Gabanna, zar ne? Na Ogledalu je bila recenzija pudera koji je u jako sličnoj ambalaži.

Kremu sam kupila u DM-u za nekih 80 kn i definitivno ju nastavljam kupovati jer sam baš zadovoljna sam njom. Lice mi je baš zdravo i sretna sam da sam pronašla novu najdražu kremu.


2 komentara:

  1. nema nista bolje nego kad si nađes najbolju kremu prema tipu koze. ja vise koristim npr. niveine

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala na recenziji.Ja je škicam već duže vremena ,ali sada ću je definitivno kupiti.
    Već duže sam u potrazi za savršenom kremom.

    OdgovoriIzbriši