Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Nutri Gold Silk


Mislim da je ova krema u prodaji već godinu dana, ako ne i više. Stalno ju škicam, ali ono što ako od nje budem sva u prištevima, što ako je masna, znate već ...

I onda sam ju kupila neplanski, ajde da već jednom probam.

I surprise!

Krema me podsjeća na moju neprežaljenu Happyderm, koristila sam ju dok sam išla u srednju školu. Krema je boje breskve, nije sasvim lagana, a nije teška. A ovo silk, točno tako, koža je baš svilena. 

Uglavnom, nisam uočila na mojoj super osjetljivoj koži niti jedan problem zbog ove kreme, dapače, lice mi je jako lijepo od njeg, ima zdravi sjaj, bez imalo masnog sjaja, baš kao svila.

Ova krema uopće ne opterećuje moju kožu, nisam se zacrvenila od nje, nego sam primjetila da sam manje crvena, baš lijepo umiri i opusti napetu kožu.

Pakiranje mi se sviđa, jako podsjeća na Dolce & Gabanna, zar ne? Na Ogledalu je bila recenzija pudera koji je u jako sličnoj ambalaži.

Kremu sam kupila u DM-u za nekih 80 kn i definitivno ju nastavljam kupovati jer sam baš zadovoljna sam njom. Lice mi je baš zdravo i sretna sam da sam pronašla novu najdražu kremu.


Primjedbe

  1. nema nista bolje nego kad si nađes najbolju kremu prema tipu koze. ja vise koristim npr. niveine

    OdgovoriIzbriši
  2. hvala na recenziji.Ja je škicam već duže vremena ,ali sada ću je definitivno kupiti.
    Već duže sam u potrazi za savršenom kremom.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu