utorak, 7. svibnja 2013.

L'Oreal


Vidim da se druge blogerice hvale zalihama novih L'Oreal proizvoda, pa da se i ja pridružim trendu.

Isprobala sam maskaru prvo, odlična mi je. Četica je novost, prije nisam vidjela ništa slično tome. Isto tako je kad je i nanesem na trepavice, efekt skoro kao ii od ničeg drugog. Postojana je, ne trusi se, lako se skida, trepavice su guste i drugačke - to su moji kriteriji.Superliner je odličan za tanke, tanke crte. Može raditi i debele, ali ja volim tanku crtu u stilu starog Hollywoda, ali ne jako izvučeno. Što tanje, to mi je lijepše. Postojanost je dobra, ali dolazi toplije vrijeme pa će pravi test tek početi, ali za sada sam zadovoljna.

Gel liner još nisam uspjela probati, jednostavno sam kupila previše toga da stignem sve probati. :-)

Znam, manijak sam.

Općenito imam dojam da je L'Oreal jako poboljšao kvalieteu svojih proizvoda te da high end brendova nisu (naravno, ne baš u svemu) jako puno ispred. 

Trenutno još koristim i L'Oreal Yout Code iluminirajući serum s kojim isto zadovoljna, a da ne spominjem posebno kako volim Nutri Gold kreme i Silk i običnu. Jedino još nisam probala okoloočnu.

3 komentara:

 1. I meni se cini da su se dosta poboljsali u zadnje vrime,serum koristim vec duze vrime i super je,koza izgleda zdravije i smanjile su mi se neke flekice koje sam imala.
  Takodermi nije losa triple active nocna krema,super za dehidriranu kozu.
  Bi li Silk preporucila mjesovitoj kozi?
  Pozdrav s juga

  OdgovoriIzbriši
 2. Silk za ovo doba godine bi još bila ok, ako ti koža nije jako masna, dobro bi išla kao noćna tokom ljeta, obična Nutri Gold bi bila preteška. Ja sam trenutno na kombinaciji obične i Silk i još nemam problema na licu.

  OdgovoriIzbriši
 3. Imam i ja i maskaru i superliner ... sa maskarom se trudim da se zavolimo i dalje a liner i ja smo od preve kliknuli ;D!

  OdgovoriIzbriši