Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal


Vidim da se druge blogerice hvale zalihama novih L'Oreal proizvoda, pa da se i ja pridružim trendu.

Isprobala sam maskaru prvo, odlična mi je. Četica je novost, prije nisam vidjela ništa slično tome. Isto tako je kad je i nanesem na trepavice, efekt skoro kao ii od ničeg drugog. Postojana je, ne trusi se, lako se skida, trepavice su guste i drugačke - to su moji kriteriji.



Superliner je odličan za tanke, tanke crte. Može raditi i debele, ali ja volim tanku crtu u stilu starog Hollywoda, ali ne jako izvučeno. Što tanje, to mi je lijepše. Postojanost je dobra, ali dolazi toplije vrijeme pa će pravi test tek početi, ali za sada sam zadovoljna.

Gel liner još nisam uspjela probati, jednostavno sam kupila previše toga da stignem sve probati. :-)

Znam, manijak sam.

Općenito imam dojam da je L'Oreal jako poboljšao kvalieteu svojih proizvoda te da high end brendova nisu (naravno, ne baš u svemu) jako puno ispred. 

Trenutno još koristim i L'Oreal Yout Code iluminirajući serum s kojim isto zadovoljna, a da ne spominjem posebno kako volim Nutri Gold kreme i Silk i običnu. Jedino još nisam probala okoloočnu.

Primjedbe

  1. I meni se cini da su se dosta poboljsali u zadnje vrime,serum koristim vec duze vrime i super je,koza izgleda zdravije i smanjile su mi se neke flekice koje sam imala.
    Takodermi nije losa triple active nocna krema,super za dehidriranu kozu.
    Bi li Silk preporucila mjesovitoj kozi?
    Pozdrav s juga

    OdgovoriIzbriši
  2. Silk za ovo doba godine bi još bila ok, ako ti koža nije jako masna, dobro bi išla kao noćna tokom ljeta, obična Nutri Gold bi bila preteška. Ja sam trenutno na kombinaciji obične i Silk i još nemam problema na licu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam i ja i maskaru i superliner ... sa maskarom se trudim da se zavolimo i dalje a liner i ja smo od preve kliknuli ;D!

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu