četvrtak, 13. studenoga 2014.

Nikel gel za vene i kapilare


OK, možete misliti da imam 100 godina, da sam stara ili ne znam što ... Ali nisam, imam 26 godina, stalno negdje trčim, sad simo, sad tamo, nosim visoke pete, što više to bolje, volim puno hodati, idem na fitness, kombiniram trx, pilates, aerobik, sjedim u uredu i po 12 sati dnevno, na svadbama plešem u visokim petama do 6,00 ujutro, naravno, ne sve oko nužno u jednom danu :-) Ali samo da znate da smo to sve ja :-)

Poanta priče je da me bole noge, često. Sve dok nisam otkrila ovu kremu, to sam trpila. Znate one bolove u nogama kad legnete u krevet, a po cijelim nogama boli? Ja se toga sjećam, više me ne boli jer otkad koristim ovu kremu, nemam tih problema.

Svaku večer poslije tuširanja namažem noge ovom kremom, istina je da smrdi kupona poslije, ali su m noge lagane kao perce i ne osjetim nikakve bolove.

Ovo je moja super krema, samo zato jer nju koristim redovno, imam divne noge koje više ne bole uvečer. Ako imate takvih problema, onda znate kako je to odvratno kad bole noge. I zbilja pomažae kod natečenih vena, puknutih kapilara i sl. Možete ju dijeliti i starijim ukućanima, tako Vam ne budu prigovarali da krema jako smrdi.

Kupujem ju redovno u DM-u, cijena je oko 70 kn.


Nema komentara:

Objavi komentar