Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Aqualia Thermal Serum


Yesterday I bought Vichy Aqualia Thermal Serum. So far, I have used it only 3 times. And so far, I can tell that I love it. My skin is much smoother, shows less redness and overall healthier.

Texture is similar to texture of every light cream which is good for my oily skin. Another great thing, it does not leave oily residue.

Serum comes in 30 ml bottle with pump which dispenses right amount for one application. Price is around 21 euro and it is available in pharmacies only.




More pictures and comments after my thorough examination which will last few weeks.
________________________________________________________________________

Jučer sam kupila Vichy Aqualia Thermal Serum. Dosad sam ga koristila samo 3 puta. I do sada, mogu reći da mi se sviđa. Moža mi je glatka, manje crvena i općenito zdravija.

Tekstura je slična teksturi svake lagane kreme što je odlično za moju masnu kožu. Još jedna dobra stvar je što ne ostavlja masne tragove. 

Serum dolazi u bočici od 30 ml sa pumpicom i jedno doziranje je dosta za cijelo lice. Cijena je 157 kn i može se kupiti samo u ljekarnama.

Više komentara i slika nakon detaljnijeg testiranja.

Primjedbe

  1. imala ga ja, sponza :D
    dala sam decku da ga potrosi do kraja jer mi nije bio nesto. doslovno osjetim silikon u njemu. nije mi se upijao i puno sam zadovoljnija loccitaneovim serumom. nadam se da ce tebi biti dobar :)

    OdgovoriIzbriši
  2. cure na forumu ga jako hvale..on ide ispod kreme?

    OdgovoriIzbriši
  3. Ispod kreme, ja obično pričekam minutu - dvije i onda stavim kremu.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare