Preskoči na glavni sadržaj

Bioderma Sensibio AR


Čudne smo mi žene, usne želimo rouge, a lice anti - rouge. Zato se i krema zove anti-rougeurs ili anti-redness. Krema je iz linije Sensibio koja je namjenjena  osjetljivoj koži, a krema AR posebno za lice koje se crveni. Meni se crveni nos i ponekad lice i brada, ali zaista malo. Nos mi je kritičniji, gotovo uvijek je crven.


Efekti na koži: lice mi je manje crveno, nije sve nestalo, ali nos je puno manje crven. Bacila sam kutijicu prije nego sam uslikala sastojke, ali se ipak sjećam mineralnih ulja. Zasada nisam imala problema, koristila sam kremu u malim količina i većinom na nosu. 

Preporučuje se korištenje cijele linije Sensibio za osjetljivu kožu. Sensibio H20 je moj favorit za čišćenje kože.

Kupljeno u ljekarni, cijena 112 kn.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i