Preskoči na glavni sadržaj

Keune regenerator


Sjećate se da sam kupila ovo? Ne znam kako da počnem.

Dobra ambalaža, crno, minimalistički, a efektno. Dovoljno efektno da kupim.

Ja ima dugu, gustu kosu. Od ovog čuda mi je kosa tako tanka i beživotna. To mi se još nikad nije dogodilo. Stavim regenerator i umjesto da je rezultat prekrasna kosa, ono 3 dlake na glavi. Potrošila sam ga i nemam namjeru opet kupiti.

Nisam osjetila niti neki miris, a u salonima uvijek miriši. Zaista je ovo proizvod s kojim nisam zadovoljna, shvaćam da postoje proizvodi koji ne rade baš puno, ali proizvod koji stanji kosu do neprepoznatljivosti?!

Da ne duljim, uzalud bačenih 50-ak kuna, sva sreća da se povlačim po kući bolesna pa ovu katastrofu nitko ne može vidjeti.

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i