Preskoči na glavni sadržaj

Svaka beauty ovisnica mora imati ...


Effaclar tonik!

Ja imam osjetljivu kožu i ne koristim ga često i ne na cijelom licu jer je poprilično oštar i alkoholan i na osjetljivoj koži je to veliko NE.

Ali našla sam dobru primjenu: nakon istiskivanja mitasera i ostalih nakupina, natopim vatu i prijeđem s Effaclarom. Razlog: znate ono kad istisnete mitaser, pa se od toga napravi prišt, kvrga ili nešto neopipljivo? S Effaclarom ne, sve dezinficira i lice je sigurno. Probajte!

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i