nedjelja, 22. siječnja 2012.

Afrodita Oil Control serum


Ovo je proizvod koji sam kupila u naletu impulzivne kupovine. Jednostavno sam prolazila i zgrabila ga.


Radi se o serumu koji matira, hidratizira i balansira između svega toga, po pitanju kože. Pronašla sam mu mnogo načina primjene. Treba se koristiti kao serum, a serum ide prije kreme, ali tada mi nije dosta hidratantan. Zato stavim kremu, serum pa kremu jer me bez kreme strašno zateže koža, posebice čelo. Kad nanesem seum koža je mat, nema niti jedne pore, lice je tako baršunasto, mekano, manje crveno, doslovno Photoshop u maloj bočici. Nevjerojatno!


Dolazim do ideje da serum stavim preko pudera, ali ne znam kad ću imati vremena probati nešto takvo.


Iako se u sastojcima spominje pokoje ulje, serum uopće nije masne teksture, ali mi nije niti vlažan. Nekako je baš baršunast, lice je mat isti čas i ostaje dosta dugo mat. Serum se čini na prvu dosta gust, na licu je zasita gust, ne treba ga istisnuti puno jer se onda jako teško razmauje, a i ostaju bijeli tragovi.

Zasada mi je dobar što se tiče matiranja, hidratacija mi sada nije dostatna, ipak je sred zime. Za ljeto će mi ovo biti adut u borbi protiv sjaja, a tada mi možda bude dosta hidratantan, nikad se ne zna.

Dobra je Afrodita, jedino, nekima će miris biti čudan ili im ne će odgovarati, nekako je intenzivan, limunski. Ambalaža je odlična, puno bolje od one bočice od anti-stes seruma, ova bočica je dobra, čvrsta, sigurna, a pumpica je odlična.

Sve u svemu, da Afrodita doda nešto hidratantno, ovaj serum bi bio savršenstvo, zasada je samo odličan.

2 komentara:

  1. čini mi se kao nešto što meni treba. volem Afroditu :D koliko kuna?

    OdgovoriIzbriši
  2. Da, nisam napisala, 65 kn u Bipi, a u Dm-u je bilo 45 jer je bilo na nekom popustu. Ja sam naravno kupila prije i skuplje!

    OdgovoriIzbriši