Preskoči na glavni sadržaj

John Frieda - Sheer blonde


Uvijek sam u potrazi za nečim dobrim za kosu, tako i JF. Zapravno, namjeravala sam kupiti masku, ali je nije bilo u Bipi, zato sam otišla iz Bipe sa običnim regeneratorom, doduše za platinastu boju iako sam ja malo žuta.


Ovo mi nije prvi takav regenerator, generalno sam zadovoljna, omekša kosu, laganije se raščešljava, laganije se oblikuje frizura, tj. ravnanje na četku, a boja je fenomenalna - kosa mi je dobila lagani platinasti odsjaj, a najsvijetliji pramenovi su dobili boju tube pa baš odlično tih par pramenova djeluje kao osvjetljivač.

Definitivno preporučujem, njeguje kosu, a za uzvrat kosa divno miriši i prekrasno izgleda, baš njegovano.

Bipa i Mueller, cijena oko 65 kn za 200 ml.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i