Preskoči na glavni sadržaj

Balea Q10 flasteri za podočnjake


Ova kutijica je nešto što uvijek uzimam dok dođem u DM - flasteri koji umanjuju plave podočnjake, peglaju bore i smanjuju natečenost.

Obično ih nanesem dok se ustanem i za vrijeme doručka ih ostavim. Kad sam gotova sa doručkom, lagano skinem flastere i nanesem moju redovnu kremu.

Definitivno želim flastere nositi što češće jer je odlični, koža oko očiju je nakon njih tako meka, kao da mi je netko napravio fotošop.

Cijena flastera je 30 kn, a pakiranje je 6 x 2 kom, što je definitivno puno povoljnije od nekih drugih brendova iz skupljeg cijenovnog razreda.


Uvijek sam oprezna oko nanošenja da ih ne nanesem preblizu oku jer tada osjetim da se nešto svrbi. No najbolji način za nošenje ovih flastera je nedjelja popodne poslije ručka dok odem odspavati nekih sat dva.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i