utorak, 10. siječnja 2012.

Nuxe Aroma - Perfection krema


U zalihama uvijek imam nešto hidratantno, nešto za lice kad podivlja s prištevima, nešto za rane. Nuxe Aroma - Perfection je za slučaj broj 2 - kad mi se dogodi hrpa prišteva po licu.

Krema je baš jaka, sadrži salicilnu kiselinu i jako dobro "očisti lice". Naravno, ne iz prve, ali postepeno pomogne u smanjenju prišteva. Krema odlično zateže pore, poslije nje kao da nemam niti jednu poru na licu, nevjerojatno!


Ono loše, iako na kremi piše da da ona mouisturizes, meni to nije dovoljno, dapače, rekla bih da uopće nema vlage u njoj. Zato ju ne koristim često, samo par puta u par dana u ekstra slučajevima.

Dostupno u dobrim starim ljekarnama!

1 komentar:

 1. ako i tebe muči ta masna koža, meni je dosta pomogao dermalogicin gentle cream exfoliant peeling http://www.dermalogica.hr/shop/webshop/products/37.
  otkad sam njega probala više ne upotrebljavam klasične peelinge. ovog koristim 2x tjedno i super mi je. ne ostavlja kožu suhom poslije.
  sadrži mliječnu i salicilnu kiselinu, tako da djeluje i na smanjenje lučenja masti, uklanja mrtve stanice i čisti pore. ne skuplja ih toliko, ali primjećujem da su mi miteseri na nosu bljeđi i malo manji.
  u obliku je kreme, nanesem na lice, nakon 15min isperem s puno mlake vode i to je to. ponekad stavim neku hidratantniju kremu poslije, ponekad svoju uobičajenu noćnu (koristim kreme na bazi kiselina, trenutno je lrp effaclar duo, dosad glytone 2).
  i koža uopće nije iziritirana, ne peče ako se poslije stavlja krema s kiselinama. i što je najbolje od svega, kiseline pašu i suhoj i masnoj koži.

  OdgovoriIzbriši