utorak, 17. siječnja 2012.

Pupa All Over


Ne, ovo nije svemirski brod. Ovo je prekrasni shimmer, highlighter ili all over sa potpisom Pupe. Već dugo vremena sam u potrazi za nečim baš ovakim - malo boje, malo shimmera, malo rumenila, malo zdravog sjaja u ove tamne zimske dane.


All over se sastoji od četiri boje. Prva gornja boja je lagano sjajna, druga brončano - zlatna koja je blještava, treća tamno tamno roza je umjerno sjajna, dok je najdoljna svijetlo roza jako sjajna. 


Iz bližega se čak i može vidjeta koja boja se sjaji i kako. Mješavina boja je odlična, zaista se pomješa od svega po malo. Šare su velike pa se svaka boja može koristiti i sama za sebe. Recimo, treća boja je odlična kao rumenilo, četvrta kao samostalni highlighter, druga boja može biti bronzer. Mogućnosti su beskrajne. 


Ovo je nešto s čime se može lako pretjerati. I to vrlo lako pretjerati pa lice izgleda umjetno i presjajno. Umjerenost je ključ uspjeha s ovim proizvodom.  Najčešće ga koristim ovako: treća boja kao rumenilo, doljna, četvrta boja ispod obrva, a zatim lagano dodirnem puder sa velikom četkom i preijeđem po cijelom licu. Ne stavim ga previše, nego tek toliko da lice ima zdravi sjaj.


Osim boje 1, postoje 2, 3, 4. Definitivno ih namjeravam kupiti sve, dostupno u Bipi, 160 kn.

Nema komentara:

Objavi komentar