ponedjeljak, 16. siječnja 2012.

Zlatni globusi


Pred nekoliko godina sam pročitala da su Zlatni globusi zapravo generalna proba pred Oskar, to je prilika u kojoj većina glumaca da 90% od sebe, dok za Oskare pričuvaju još koji adut! Evi što je meni zapelo za oko.


Prelijepa Charlize kao da je ispala iz filma Zora živih mrtvaca, znam da je ovo nude look, pastelna boja haljine i usna da budu match, ali je preblijedo. Podočnjaci? Bore oko očiju? Preporučujem malo hijaluronskih pikica.


Primjer loše rasvijete, podočnjaci? Highlighter se čini dobar. 


Aaaa, jedna od mojih favoritkinja, ali opet podočnjaci? Što je to s podočnjacima ove godine?


Hm, kao da netko nije izvukao liniju da očima do kraja?! Podočnjaci?!


Ovo je slika koja pokazuje da je hijaluron i proksilan bolji od botoksa. Usta miče, ali obrve ne. Inače, kameni make up na kamenom licu je kameni.


Moja ljubimica, odlična je. Doduše neki light filer za ono na čelu ne bi bio s viška. Ruž je odličan, ten besprijekoran. Može se reći, pogledajte kako se to radi!


I ova ljepotica može reći drugima - pogledajte kako se dolazi na crveni tepih!

Sve u svemu, nisu ovo jedine uzvanice na dodjeli, ali ovo su slike s kojima sam željela nešto reći. I prošle godine je bila dodjela nekih nagrada i dogodilo se isto - strašni podočnjaci i k tome još izborani, posebice na Sarah Jessica Parker, neznam da li se tko toga sjeća. Zaista ne shvaćam zašto skupi artisti ne koriste malo više skupih krema za područje oko očiju i neke lakše korektore koji pokrivaju, a ne isušuju. 

Crveni ruž se opet pokazao kao najsigurnije oružje.

Ukoliko Vas zanima više posjetite Temptalia.com gdje možete naći više slika i opisa.

Nema komentara:

Objavi komentar