srijeda, 29. veljače 2012.

Caudalie Beauty Elixir


Sjećate se Dr. Radmana i njegovog eliksira mladosti? Nije ovo baš nešto tako, ali može biti jako korisno. Neznam zašto, ali kad se nešto zove eliksir, nekako me zainteresira.


U svim opisima stoji kako je nekoć davno mađarska kraljica Elizabeta koristila nešto slično sa sličnom formulom. A ako je to koristila kraljica, onda mora da je dobro? Sjetimo se samo Kleopatre (pa je na kraju ispalo da Kleopatra i nije bila tako fancy za to doba). Uglavnom, kraljica Elizabeta nije promašila s ovim eliksirom.


Elixir se može koristiti umjesto termalne vode ili na način kao termalna voda - za osvježenje lica i tijela kada je potrebno tokom dana. Također, može se korisitit prije ili poslije kreme za lice. U svakom slučaju, svidjelo  mi se što Elixir radi na licu. Nakon jednog špricanja, na licu osjetim takvu svježinu. Da Vam bolje dočaram, osjećaj je kao kad idem u podne na plažu na +35 i onda uronim u more i baš je ugodno - nije vruće, dapače, osvježavajuće. Eh, tako se osjeća moje lice kada našpricam Elixir.

Dobar je Elixir i za prije ili poslije kreme za lice, bilo dnevne, bilo noćne. Ako ga našpricam prije tada se krema lakše razmazuje jer lice nije suho. Nakon kreme, lice jednostavno blista! Nije masno, nego blistavo!


Miris: a po čemu ne miriši? Bacite oko na sastojke - agrumi, grožđe, ružmarin, mirta, menta ... Tko bi odolio? I da, bočica je mala, ovo je real size.


A sad ono zbog čega ovu bočicu volim najviše - može se koristiti kao fiksator preko tekućeg pudera. Koristila sam ga preko Perfection Lumiera koji je mat. Sa dva špricanja, puder je bio zabetoniran u lice (u pozitivnom smislu), lice je bilo blistavo, ali ne blještavo masno ili sjajno. Jednostavno, lice je izgledalo zdravo i happy.

Na Feel Unique postoji čak i jedan zanimljivi video o ovom malom čudu. Navodno, Victoria Backham koristi Elixir, a evo i videa sa opisom.Drage moje, potpis od riječi do riječi, posebice na onaj dio oko mirisa Elixira. Cijena je više nego povoljna 30 ml sam platila 84 kn, dok je veće pakiranje od 100 ml 248 kn i kupujem veliko pakiranje čim potrošim malo. 

Kada kupite svoj, obavezno ga promućkajte jer ulje otpliva na vrh i koristite ga što više - više ćete ga voljeti. Ja sam pronašla svoje tajno oružje. Moja rutina ujutro, šminkanje i večernja rutina više nisu potpuni bez Elixira.


2 komentara:

  1. http://www.mojaljekarna.hr/product_info.php/caudalie-beauty-elixir-p-1237

    Samo je sada malo više zbog PDV-a.

    OdgovoriIzbriši